За бурния живот на Памела Андерсън се знае много. Навярно

...
За бурния живот на Памела Андерсън се знае много. Навярно
Коментари Харесай

От архивите: Разберете какво е написала Памела Андерсън в писмо до първото си гадже

За бурния живот на Памела Андерсън се знае доста. Навярно се сещате за едно съответно нейно видео с тогавашния й сътрудник Томи Лий, което изтече в медийното пространство и скандализира обществото. Днес обаче ще ви разкрием една не толкоз позната история за Памела от интервала преди да стане мокрия сън на хиляди мъже по света.

На 14-годишна възраст Памела стартира връзка с юноша, чието фамилно име по подигравка на ориста е същото като нейното – Тай Андерсън. Двамата учат в едно и също учебно заведение, само че след дипломирането си Тай се реалокира в Ред Диър, Албърта в югозападна Канада, а Пам остава в града Комокс в Канада. Тъй като влюбените тъжали един за различен, а и да не забравяме, че през тези години не е имало и интернет, посредством който да поддържат непрекъсната връзка, двамата почнали да си изпращат любовни писма. И тъкмо в едно от тези писма Памела изпраща на Тай свои голи фотоси. По това време обаче тя не била толкоз разкрепостена и даже се е обличала непретенциозно, без дълбоки деколтета или прекомерно изрязани облекла.

В писмо към Тай, Памела написа: „ Здравей, хубавецо! Изпращам ти една дребна изненада. Надявам се, че ще харесаш тези мои фотоси. Отне ми доста храброст, само че в последна сметка ги направих. Ти споделяше, че в никакъв случай не съм ти разрешавала да видиш моето тяло, само че в този момент към този момент няма да имаш оправданието да го кажеш още веднъж. Ето ме от плът и крив. Липсва ми нашата обич. Ти си ми необходим. Винаги ще нуждая се от теб. Вечно твоя, Памела. Никога няма да спра да те обичам “.

Самият Тай останал много сюрпризиран от постъпката на Андерсън, и то поради обстоятелството, че тези години от живота й били „ по-прилични “.

„ Никога не съм считал Пам за рискова персона. Затова, когато видях тези фотоси, си помислих: „ Уау, тя ме обича “, спомня си тази преживелица Тай в изявление за английски таблоид.

Когато Памела стартира кариерата си на модел, двамата Андерсън се разделят, макар че поддържат връзка още известно време след раздялата. Днес Тай живее в малко градче източно от Ванкувър със брачната половинка си и двете си деца, само че към момента пази писма от първата си обич.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР