За БСП алтернативата на управлението е да могат да формират

...
За БСП алтернативата на управлението е да могат да формират
Коментари Харесай

ГЕРБ ще прави регистър на фалшивите новини на БСП

За Българска социалистическа партия алтернативата на ръководството е да могат да образуват подправени вести. Това разгласи през днешния ден зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов след съвещание на Изпълнителната комисия на ръководещата партия.

След него депутатът от ГЕРБ Тома Биков разгласи, че ще прави указател на подправените вести, които Българска социалистическа партия създава.

Ръководството на ГЕРБ се събра изключително през днешния ден по искане на водача и министър председател Бойко Борисов. Поводът - речта на ненавист, която се чула на конгреса на Българска социалистическа партия. Социалистическата партия разгласи курс към предварителни избори и разгласи, че при започване на европредседателството ще внася избор на съмнение поради корупцията. Ден по-рано Движение за права и свободи изиска оставката или на Валери Симеонов, или на целия кабинет " Борисов " 3.

След съвещанието на Изпълнителната комисия Бойко Борисов не пристигна да приказва пред медиите. В известието за свикването му обаче се споделя, че конгресът на Българска социалистическа партия " продължава отброяването на най-мракобесните времена на Българската комунистическа партия, които ще бъдат запомнени с трудовите лагери, взривяваните църкви, националните произшествия и банкрутите на страната ни ".

Заместникът му в партията Цветан Цветанов сподели диаграми какви са били индикаторите за битка с корупцията и с проведената престъпност при ръководствата на ГЕРБ и на Българска социалистическа партия. По думите му изказванията Българска социалистическа партия са " популизъм и клеветничество ".

" Българска социалистическа партия би трябвало да взема решение първо вътрешните си проблеми. Когато не можеш да овладееш своята партия и нямаш поддръжката, не е съществено да хвърляш обвинявания за съвременно иго към партия, която 10 години демократично печели избори ", разгласи Цветан Цветанов. Той добави: " Ние желаеме да има мощна съпротива, само че тя стана дивашка ".

Министърът за европредседателството Лиляна Павлова сподели цели за провеждането му и разгласи, че е неистина, че България не работи по тях. Според нея Българска социалистическа партия прави опит да сътвори подправени вести за европредседателството, с цел да позволи своите вътрешни проблеми. Така обаче се уронвал имиджа на страната.

" Левицата в България като част от европейската левица не желае да приказва за единение непоклатимост и сигурност. Не ви отива, уважаеми господа от опозицията. Нека работим дружно ", сподели Павлова.

Вицепремиерът Томислав Дончев разгласи за подправена вест внушенията за коалиция сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. " Кой ви е предложил за това нещо? Къде е цензурата ", попита още Дончев. Според него имало посттравматичен стрес у Корнелия Нинова, защото изгубили последните парламентарни избори.

" Алтернатива ли е Българска социалистическа партия на ГЕРБ? Да. Лоша опция ", разгласи финансовият министър Владислав Горанов, който разкритикува предложенията за въвеждане на прогресивно подоходно облагане.

Цветанов предвижда още, че Българска социалистическа партия ще загуби и идващите избори от ГЕРБ, защото с това държание левицата не може да бъде опция. Социалистите желали да върнат страната във феодалното иго.

" ГЕРБ ще излезе с политическа декларация на своя конгрес, че в никакъв случай няма да бъдем в ръководство с Българска социалистическа партия ", сподели още Цветанов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР