За броени минути свършиха всички билети за двубоя на националите

...
За броени минути свършиха всички билети за двубоя на националите
Коментари Харесай

За броени минути свършиха билетите за Сърбия - България

За броени минути свършиха всички билети за дуела на националите в Сърбия тази неделя. Последната ни евроквалификация е на стадиона в Лесковац и УЕФА понижи наказването на домакините и позволи отчасти отваряне на чисто новия стадион. Пропуските бяха по 500 динара, което прави по 60 лв., предава 24 часа. 

“България сподели изненадващо добра игра против Унгария и това би трябвало да не го забравяме ”, съобщи националният селекционер на Сърбия Драган Стойкович-Пикси. Повечето от играчите обаче се заканват да ни разгромят, макар че бяха пред загуба в Разград в първия мач, когато допуснахме тъждество в последните секунди, тъкмо както се случи и в четвъртък против Унгария.

Мачът е от изключителна значимост за домакините, тъй като им би трябвало най-малко точка. Защото, в случай че Черна гора завоюва в Будапеща, то сърбите ще гледат европейското по малкия екран като нашите.

УЕФА изненадващо прати за дежурен пратеник някогашния вратар на " Литекс " Флорин Пруня. Румънецът от дълго време прави кариера в евроцентралата.

Опитният белгийски рефер Ерих Ламбрехтс ще управлява дуела в неделя от 16 часа българско време. Ще му оказват помощ Жо де Вейрт и Кевин Монтени, а четвърти ще е Натан Вербумен. Съдийски наблюдаващ ще е Майкъл Томас Рос (Северна Ирландия).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР