За броени минути Laser Master 3 превръща в реалност творческите

...
Коментари Харесай

Ortur Laser Master 3 – лазерен гравир с мощност 10W


За броени минути Laser Master 3 трансформира в действителност креативните пориви

М ашините за лазерно гравиране стават все по-търсени в последните години както от промишлеността, по този начин и от запалянковците. Един лазерен гравир от професионален клас има неоспорими преимущества по отношение на обичайните, стандартни техники за гравиране, когато става въпрос за индикатори като точност, скорост, качество, сигурност. Освен това лазерните ножове и гравири могат да се ползват върху всевъзможни материали, включително метал, дърво, пластмаса и други

Отскоро на пазара е наличен за поръчки първият 10W лазерен гравир на компанията Ortur. Досега тя имаше в портфолиото си единствено машини с мощ 5W (от които е продала над 150 хиляди броя по целия свят), само че появяването на модела изстрелва производителя в нова орбита. В момента тече промоционална акция на този модернизиран инструмент за лазерно гравиране в професионалния уеб страница MadeTheBest на цена от $649 при прилагане на ваучър за отстъпка LM3ZB100, който икономисва на купувачите $100!

Лазерният гравир Ortur Laser Master 3 има солидна квадратна структура с гумени крачета

Ortur Laser Master 3 употребява два лазерни лъча по 5W, които се събират дружно посредством комбинираща светлина леща, с цел да образуват лазер с мощ 10W за по-ефективно рязане и гравиране на метал и дърво. Машината е направена от висококачествени материали, които подсигуряват нейната устойчивост и сигурност при работа.

На външен тип гравирът съставлява квадратна структура с лазерен лъч, подложен върху горния модул. В предната част се вижда логото на марката и бутон за спешно прекъсване, ситуиран в горната част. Отляво са поместени някои специфични бутони и портовете за свързване. За повече непоклатимост Ortur е оборудвал машината с гумени крачета. Тя има размери 580x550x150 мм и тежи 6,5 кг.

Ortur Laser Master 3 извършва дилемите с невероятна скорост на гравиране

Основният акцент в този нов модел е нарасналата до 10W мощ на лазера, с помощта на което машината може да извършва по-ефективно предоставените задания за рязане и гравиране на метали и дърво, с по-голяма продуктивност. Това е удивително усъвършенстване по отношение на предходните разработки на компанията.

Така да вземем за пример, притежателите на Ortur Laser Master 3 могат да режат дървени дъски до 20 мм и акрил до 30 мм , което не е допустимо с 5W лазерен модул. Машината употребява напреднали разработки като 4-то потомство технология Laser Spot Compression и 2-ро потомство Laser Diode Combining за образуване на по-мощен и ефикасен лазер. В допълнение, може да се похвали с обновен фърмуер 2.0 и най-съвременна дънна платка ESP-Pro-v2.4, проектирана с двупосочни I/O интерфейси.

Ortur Laser Master 3 е извънредно акуратен и дава резултат с фотографско качество

Друго основно преимущество на Laser Master 3 е нарасналата скорост на гравиране от 20000 мм в минута , или 100% усъвършенстване по отношение на предходния модел, т.е. една и съща задача в този момент може да се извърши за два пъти по-бързо. Това ще ви разреши да създавате по-съвършени творби на изкуството за по-кратко време, без значение от типа на материала.

Точността на новия лазерен гравьор също е респектираща. Можете, да вземем за пример, да гравирате 12 мм лист дърво и 10 мм лист акрил с точност до 0,01 мм , а резултатът ще претендира за фотографско качество. Машината интегрира два стъпкови мотора 42х60 Y и 42х40 X с усъвършенствани чипове, които обезпечават по-висок въртящ миг, безшумна работа и ориентиране без датчик.

Новият OLM 3 може да реже дървен материал с дебелина до 20 мм и акрил до 30 мм

Заслужава да се спомене и фактът, че Laser Master 3 е адаптивен, необятно съчетаем инструмент , който може да работи с известни софтуерни приложения за гравиране като Laser Explorer, LaserGRBL и LightBurn. Разполага с голям брой интерфейси, включително Wi-Fi, USB и SD слот за карти памет, посредством които можете да го захраните с нужните данни и указания за изпълняваните задания. В екосистемата за лазерно гравиране са налични и разнородни аксесоари, които допълват функционалността на машината за характерни приложения. Гравирът може да работи с над 1000 подобаващи материали за гравиране.

Що се отнася до сигурността, производителят Ortur се е постарал много и в този аспект. Машината е минала няколко теста за качество, преди да бъде предоставена за прилагане от клиенти, и съблюдава 7 рекомендации за сигурността : защитна брава, отбрана при наклонена позиция, отбрана на дейната позиция, хост компютър надзирател, разкриване и ограничение на продължителността на експозицията, система за сигурност на напрежението и тока, комутатор за спешно прекъсване. Следователно може да създаде мечтаните резултати, без да излага на риск сигурността на потребителите.

Комплектът на Ortur Laser Master 3, доставян от професионалния магазин MadeTheBest

Лазерният гравир работи интелигентно , в това число в тандем с мобилно Android или iOS устройство, и поддържа работа с няколко файлови формата. В нормалния сюжет можете да заснемете със смарт телефона даден обект и да го гравирате върху стремежи материал единствено за 10 минути. Всичко казано дотук допуска, че този нов модел има капацитет да тласне на последващо равнище лазерното гравиране.

Ако търсите професионален лазерен гравир за активността си, новият 10W артикул на Ortur несъмнено заслужава особено внимание. Можете да поръчате машината тук: – на цена от $649 с ваучър за отстъпка LM3ZB100 в магазина MadeThe Best, с цел да спестите цели 100 $ (европейската цена на модела е $749). Промоцията продължава до края на август.

Моделът OLM3 се обрисува като пример за лазерните гравири

Нещо повече, Ortur дава обещание да даде гратис въздушна помпа (на стойност $90) на първите 20 купувачи на гравира в промоционалния интервал. За идващите 30 поръчки е очакван гратис мултиметър (на стойност $70). А за поръчките след 51-ва компанията дава като подарък пакет от материали (на стойност $25,99).

И най-после, планувана е и комбинирана оферта на, роторна ролка Dewallie Rotary Roller и въздушна помпа Dewallie Air Pump на обща цена от €798, при което купувачите ще спестят €123.

MadeTheBest e професионален уеб страница, профилиран в продажбите на принадлежности „ Направи си самичък ” (DIY). Онлайн магазинът си партнира с разнообразни марки за 3D принтери и лазерни гравиращи машини като QIDI, Flsun, AtomStack, Zonestar, Ortur, Creality, Artillery и Xtool.

В портфолиото на MadeTheBest могат да се открият най-новите артикули на партньорските марки на промо цени с безвъзмездна доставка и платени налози за множеството от предлаганите продукти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР