За броени дни служители на Първо РУ разкриха автор на

...
За броени дни служители на Първо РУ разкриха автор на
Коментари Харесай

21-годишен е задържан за серия палежи в пловдивския квартал Кичук Париж

За броени дни чиновници на Първо районно управление (на МВР) разкриха създател на серия палежи в пловдивския квартал " Кичук Париж ". Около 3 часа в събота при пожар изгорен фургон на строителна компания на бул. " Македония ", оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В неделя вечерта, към 23 часа, на същия бул. в пламъци били обхванати паркирани един до различен два автомобила, а близо час по-късно пред адрес на улица " Димитър Талев " били опожарени още две коли. И в трите случая няма потърпевши хора, породени са материални вреди.

При осъществените огледи на местопроизшествията специалистите открили, че пожарите са провокирани съзнателно и вследствие на усилената работа през вчерашния ден в районното ръководство бил арестуван 21-годишният причинител. Междувременно били събрани доказателства, че в нощта против понеделник, отново на ул. " Димитър Талев ", младият мъж увредил и три автомобилни гуми на различен лек автомобил.

Материалите по формираните досъдебни производства са импортирани в Районна прокуратура - Пловдив. С прокурорско разпореждане на пловдивчанина е наложена мярка за задържане в период до 72 часа и той е наведен в ареста. Работата по документирането на случаите продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР