За броени дни големи пожари в Пловдивско притесниха местните жители.

...
За броени дни големи пожари в Пловдивско притесниха местните жители.
Коментари Харесай

Палежи в Пловдив, граждани - притеснени СНИМКИ

За броени дни огромни пожари в Пловдивско тормозиха локалните поданици. Горяха треви на Околовръстното, част от брега на Марица, а в района огнената буря унищожи гора. На този декор стеснителен сигнал разпространиха поданици на пловдивския  " Коматево ". Те настояват, че техен съкварталник пали  треви в квартала, като последният случай е от 23 февруари.

" Пак разпален пожар, отново от същия глухоням човек на ул. E.... Вчера е запалил треви и до гробищата. Пиша, с цел да знаете да бъдем дейни и да не позволим да стане нещо ужасно, за което няма да има връщане обратно. Днес пламтя пред нашата къща. Прилагам фотоси. Утре може да е пред вас ",  написа Стела Белчева.

Тя приканва за палежите да се подават сигнали до Министерство на вътрешните работи.

" Миналата година април месец възпламени същото място. Подаваме сигнал към кварталния служител на реда, тези палежи би трябвало да се записват като умишлени престъпни действия с прочут или незнаен причинител ", прибавя тя.

Вижте обявата, споделена от Стела Белчева:

" Пак разпален пожар, отново от същия глухоням човек на ул. E....

Вчера е запалил треви и до гробищата. Пиша, с цел да знаете да бъдем дейни и да не позволим да стане нещо ужасно, за което няма да има връщане обратно. Днес пламтя пред нашата къща. Прилагам фотоси. Утре може да е пред вас.

" Миналата година април месец възпламени същото място. Подаваме сигнал към кварталния служител на реда, тези палежи би трябвало да се записват като умишлени престъпни действия с прочут или незнаен причинител ".

Други жители също разясняват въпросните палежи, като настояват, че посочения за подпалвач има към 5 палежа.

" Никога до в този момент не е бил толкоз деен през годините. За няколко дни му се събират към 5 палежа. Също знае по кое време да пали, при мощен вятър, с цел да има огромни провали ", твърди Р. Киреви.

" Миналата година ни възпламени някой контейнера за боклук на улицата - " Училищна ", " прибавя друга жена.







 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР