За броени часове обирът от автомобила на известния благоевградски бизнесмен

...
За броени часове обирът от автомобила на известния благоевградски бизнесмен
Коментари Харесай

Само в Struma. com! Ето ги крадците, откраднали 20 000 лв от благоевградския бизнесмен Д. Янков-Кенеди! Оказаха се професионалисти от банда в Румъния

За броени часове обирът от автомобила на известния благоевградски предприемач Димитър Янков -Кенеди беше оголен. Крадците, които майсторскибуквално за броени минути проникнаха в автомобил БМВ на Кенеди и отмъкнаха от там 20 хиляди лв., се оказаха 2-ма румънци, които са част от известна тайфа обирджии, упражняващи " занаята " на територията на България и Гърция.Единият от тях е на 53 години,другият 38-годишен.

Според източници на Struma.com, единият от крадците съумял да влезе в колата за секунди,през задната врата, до момента в който Янков излизал през вратата на водача. Изумителен професионализъм на бандитите, които инспекцията открила, че имат идентичен почерк на обирите си. Дебнели на " пусия ", привлечени от скъпи коли.

Румънците са арестувани отвън Благоевград, на Автомагистрала " Хемус в посока Ботевград. У тях са открити устройства, с които са блокирали заключването на колите, т.е лидерът мисли,че е заключил, а в действителност не е.

За разкриването им са помогнали охранителните камери на общината, както и камери в региона, в който е осъществена кражбата. Бизнесменът е съдействал за бързото откриване на обира. Проверка открила, че задържаните чужденци са имали проявления и в Гърция, откъдето са влезнали в България.

Припомняме,че кражбата стана за времето от 15 00 часа през вчерашния ден до 15. 15, когато предприемачът е слязъл от колата си и е влезнал да вземе нещо от вкъщи си, измежду бял ден на оживената улица " Иван Гарванов " в квартал Грамада. Крадците ще бъдат докарани в Благоевград от полицейското ръководство в Ботевград, където се намират сега. Парите са у тях, само че обърнати в евро.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР