За Бритни Спиърс новините напоследък утихнаха, но в последно време

...
За Бритни Спиърс новините напоследък утихнаха, но в последно време
Коментари Харесай

Какво крие Бритни Спиърс

За Бритни Спиърс новините в последно време утихнаха, само че напоследък тя очевидно не си е губила времето.
 Бритни Спиърс, Джейдън Джеймс, Шон Престън и по какъв начин певицата се извини на децата си
Бритни Спиърс се извини на синовете си

Джейдън и Шон честват рожден ден през днешния ден

Изглежда, че е имала потребност да направи смяна във външния си тип. А какво знаем, че дамите нормално вършат, когато се вземат решение да трансформират метода, по който наподобяват?

Точно по този начин, подстригват се. Бритни очевидно също го е направила. Тя от дълго време е известна с това, че обича да поддържа косата си дълга и руса. Дали обаче в действителност се е сбогувала с визията, която толкоз време ѝ е като запазена марка, няма по какъв начин да бъдем сигурни.

И това е по този начин, тъй като самата Бритни към момента го крие. В Instagram профила си тя е разгласила видео, от което проличава, че по-скоро е понижила дължината на косата си, само че какъв брой тъкмо, не излиза наяве.

" Отрязах цялата си коса... Все още не желая да го демонстрирам ", написа Бритни към поста в Instagram. В клипа тя носи шапка и по тази причина не можем да забележим по какъв начин наподобява тя с новата си прическа.
 Бритни Спиърс, Елтън Джон, “Hold Me Closer ”, Billboard и песента, която влезе в Топ 10
Бритни Спиърс и Елтън Джон - още веднъж на върха

“Hold Me Closer ” ли е идващият шлагер номер едно

Въпреки това, бихме предположили, че по-скоро се е решила на по-драстична смяна във външния си тип. Някак си представяме, че би ѝ отивало. Остава ни да разберем, когато самата Бритни е към този момент подготвена да ни разкрие новата си визия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР