За Бойко Методиев Борисов лично аз бих помогнал всякакви доказателства

...
За Бойко Методиев Борисов лично аз бих помогнал всякакви доказателства
Коментари Харесай

Каримански: Мястото на Борисов е при Бай Ставри

За Бойко Методиев Борисов персонално аз бих оказал помощ всевъзможни доказателства да се съберат и той да бъде там, където му е мястото - при Бай Ставри. Това сподели в отговор на въпрос по какъв начин Има Такъв Народ гледа на концепцията за арест на Борисов някогашният ръководител на бюджетната комисия в Народното събрание Любомир Каримански. Той бе посетител в живото предаване, което.

пък съобщи, че има правосъдна система и е " по-добре да не изземаме нейните функционалности ".
 Каримански от Има Такъв Народ отхвърли да е индивидът, на който Дончева е предложила пари Каримански от Има Такъв Народ отхвърли да е индивидът, на който Дончева е предложила пари
Начинът на актуализация на пенсиите стъпва на действителния застрахователен приход, до момента в който методът, препоръчан от служебното държавно управление, н...

" Той би трябвало да си понесе отговорността и в случай че е отговорен за нещо, ще я понесе. Всеки е почтен до доказване на противното ", сподели Митева.

Според Каримански корупцията у нас ще се отстрани, в случай че има електронно ръководство, а картовите разплащания са част от осветляването на паричните потоци.

" Преди повече от 10 година бях в Естония. Каква е разликата сред нас и Естония - всички процеси в държавната администрация там са сносно усъвършенствани. За да се храни корупцията, би трябвало да има ръководство като настоящето ", сподели още Каримански.

На въпрос за банкрута на КТБ Каримански отговори: Случаят с КТБ е явен на всички - банкрутът беше тенденциозен от страна на Централната банка, не толкоз банката, колкото политиците, които натиснаха КТБ да не бъде оздравена. Същите тези политици - управлението на  ГЕРБ, резервираха цялото управление и на Българска народна банка. Искров беше избран отново от Бойко Борисов и си доизкара мандата до случая с КТБ. Никой не смени УС на Българска народна банка ", сподели Каримански.
 Ива Митева: Някои депутати си получаваха заплатите в пликове Ива Митева: Някои депутати си получаваха заплатите в пликове
Някои депутати си получаваха заплатите в пликове. Това съобщи ръководителят на последните два Народното събрание Ива Митева в директно включване в...

По случая с ББР Каримански разяснява: " Ходът за ББР е тя да бъде следена от всички заинтригувани страни - дребен и междинен бизнес, браншови организации ".

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР