За Ботев Пловдив предстои най-важният мач за сезона и загубата

...
За Ботев Пловдив предстои най-важният мач за сезона и загубата
Коментари Харесай

Душан Керкез: Предстои най-важният мач за нас, трябва да забравим за днес

За Ботев Пловдив следва най-важният мач за сезона и загубата от Арда в Кърджали би трябвало да бъде забравена оптимално бързо. Това сподели старши треньорът на „ канарчетата “ след.

Както е известно, през седмицата Ботев ще се изправи против първенеца Лудогорец във финала за Купата на България, което, изцяло предстоящо, е главен приоритет за пловдивчани.

„ Не успяхме да използваме положителните ни благоприятни условия през второто полувреме. Сами се победихме, откакто дадохме късмет на Арда да се върне. Те демонстрираха, че са добър тим и могат да завоюват “, разяснява Керкез след последния съдийски сигнал.

„ Знаем, че имаме млади и положителни състезатели, които имат потребност от повече централизация и време. Ще се поучат от случилото се. Всеки има късмет за седмото място след забавните мачове “, сподели още наставникът на Ботев.

„ Предстои най-важният мач за нас, би трябвало да забравим за през днешния ден. Финалът постоянно е край, играем против най-хубавия тим в лигата за последните 13 години. Знаем, че Лудогорец е любимец и всичко може да се случи. Показахме, че можем да играем добре, ще се подготвим и ще забележим какъв ще е резултатът. Трябва да сме клинични против Лудогорец “, безапелационен е Керкез.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР