За борбата с COVID-19 принц Хари и Меган Маркъл са

...
За борбата с COVID-19 принц Хари и Меган Маркъл са
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган дариха 90 хил. паунда от сватбата си

За битката с COVID-19 принц Хари и Меган Маркъл са дарили 90 хиляди паунда, събрани от излъчването сватбата им, съобщи „ Индипендънт “.

Парите са трансферирани по сметката на английската хранителна банка Feeding Britain, която подкрепя фамилии в потребност, и цели да заличи глада на Острова. „ Херцогът и херцогинята са впечатлени от работата на Feeding Britain в битката с COVID-19 “, съобщи техен представител.

Двойката подписа брак на 19 май 2018 година, като авансово се контракти с телевизионната мрежа „ Би Би Си “ част от средствата от правата за лъчение на церемонията да бъдат дарени на 7 определени от младото семейство организации.

Освен това по информация на CNN двамата скрито са станали доброволци към плана Angel Food в град Лос Анджелис, където сега живеят с 11-месечния си наследник Арчи, и са доставили храна на 20 души предходната седмица.

Това са едни от първите благотворителни действия на принц Хари и Меган Маркъл след формалното им отдръпване от кралските отговорности към Елизабет II на 31 март.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР