За болните пари, грижа, лекарства и направления няма, но за

...
За болните пари, грижа, лекарства и направления няма, но за
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Близките ми бяха убити от "системата", завещана ни от Буда и мафията!

За болните пари, грижа, медикаменти и посоки няма, само че за дебелите милиарди за крадене има

На този ден преди осем години си отиде баща ми - Борис Георгиев Младенов от село Орсоя, Ломско, същински българин, който ми даде силата си и това което съм. Събраха се с майка ми на едно по положително място. Преди три месеца и брат ми отиде при тях. Души вълшебни... почивайте в мир. Обичаме ви, с нас сте всеки ден.

Майка ми си отиде откакто един месец бе " лекувана " от пневмония, а се оказа рак. Болницата трябваше да източи всички пътеки преди да я насочи към онкологията и изгубеното време се оказа съдбовно.Баща ми си отиде тъй като го върнаха от отделението в болницата, нямало места и трябваше да постъпи след два дни. Не ги дочака.

Брат ми отиде, откакто пет часа чака кола за спешна помощ и два часа по-късно го разкарваха в три разнообразни лечебни заведения, от които получи отвод да бъде признат и лекуван. Не устоя.

Така убива " системата " завещана ни от Буда и мафията. За болните пари, грижа, лекарства и посоки няма, само че за дебелите милиарди за крадене има. И милиони за защитата на Пеевски и за автомагистрали в чували има.

И не се сърдете на лекарите, те също са жертви. И измежду тях има прислужници продали душите си на мафията, само че множеството вършат каквото могат в същата среда, в която се давим и ние. Виновните са в сараите и зайчарниците. Виновни са и мълчащите и бездействащите, които мислят, че тях не ги визира, или ги е боязън да се изправят против злото, което ни убива.

Повече жертви не давам, платих задоволително. Сега свинете би трябвало да заплащат, за погубените човешки животи, за всеки удар, за всяка сълза, за това, че трансфораха страната ни в кочина, за всеки откраднат и одран от гърба на българите лев, за всяко закононарушение. И благосклонност и амнистия няма да има.

Тати, прегръщам те, скоро ще се съберем всички.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР