За близо 15 години не е имало балотаж в София.

...
За близо 15 години не е имало балотаж в София.
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: БСП не бяха в кондиция на тези избори, хората виждат алтернатива в...

За близо 15 години не е имало балотаж в София. Победата е сложена на карта. Не бих се фокусирал към балотажа, а към отлива на гласове. Около 40 000 гласа бяха изгубени. Това съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Манолова събира наказателния избор. Но хората виждат смислена опция за градската среда в Борис Бонев ", разяснява още той.

"Единственият проблем на града не са единствено публичните поръчки, както декларира Манолова ", сподели по тематиката социологът проф. Александър Маринов.

"БСП не бяха в кондиция на тези избори. Видяхме отсъстващ ръководител на Българска социалистическа партия, а в ГЕРБ водачите се появиха по места ", разкри доцент Стойчев.

"На балотажи в България се гласоподава “анти”, а не “за”. Който желае да завоюва тези избори, би трябвало да има огромна готовност. На последния балотаж в София имаше по-висока интензивност от първи тур ", разяснява политологът.

"Президентът ще подпише рано или късно указа за назначението на новия основен прокурор. Смятам, че е ясно кой ще е новият основен прокурор ", приключи Маринов по тематиката за избора на Иван Гешев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР