За Благой Георгиев и Златка Райкова лято 2020 със сигурност

...
За Благой Георгиев и Златка Райкова лято 2020 със сигурност
Коментари Харесай

Синьо лято в снимки: Благой Георгиев заведе децата си на море, малкият му син се учи да плува

За Благой Георгиев и Златка Райкова лято 2020 сигурно ще бъде по-вълнуващо от всяко друго до момента. Причината за това, несъмнено, е фактът, че това е и първото лято за тяхното детенце - Благой Джуниър. 

Виж още: Мария шокира почитателите си: певицата публично слиза от музикалната сцена

Тримата бяха на море в Златни пясъци, където се отдадоха на цялостен релакс в първокласна конюнктура. Едва 3 дни след тази морска отмора, звездната двойка още веднъж е на морския бряг, само че в уголемен състав:

Виж още: Мона Гочев отпразнува блага годишнина от сватбата, показа кадър

На фотография в Instagram профила на Благой Георгиев се вижда, че е отвел и Давид и Йоана, дечицата му от връзката му с Христина Витанова, на море. 

Виж още: Емигранти, с нови специалности и връзки: Какво се случи с Мая и Магапаса след сцената?

В профила на Златка пък има фотоси главно с дребния Благой - на едната той се учи да плува, а другата е от атракцион в курорта, в който са отседнали.

Виж още: Диляна Попова и нейните секси, свежи летни визии

Миналата година Благой и Златка още веднъж бяха завели Давид и Йоана на почивка. Тогава дребният Благой към момента не се беше появил на бял свят, а бременната Златка демонстрираше положителните си връзки с децата, като публикуваше фотография на трима им.

Виж още: Гала разкри дребната си загадка за съвършена кожа на лицето

Преди време, по време на присъединяване им във VIP Brother, Златка и Благой споделиха със съквартирантите си, че някогашната на футболиста, Христина Витанова, не му дава да се вижда с децата си. Е, очевидно ледовете са стопени, тъй като, както към този момент написахме, децата бяха на море с татко си предходната година, бяха дружно и на Коледа, а и на още празници. 

Виж още: Религиозен, политически, честен: Най-големите кавги, в които са се забърквали поп-фолк певици

Благой Георгиев има и още едно дете - дребният Илай, който е от брака му с татарката Есмер Омерова. Той обаче живее с майка си и нейният нов обичан.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР