За бедстване на повече една трета от българите не може

...
За бедстване на повече една трета от българите не може
Коментари Харесай

Хърсев опроверга Евростат: Няма 30% бедстващи българи, по-добре сме от индийците

За бедстване на повече една трета от българите не може да се приказва. Това съобщи пред Нова телевизия Емил Хърсев във връзка изнесената статистика на Евростат, че близо една трета от българите живеят в ограничения.

„ Ако би трябвало да имам Бентли, аз несъмнено мизерствам – аз нямам Бентли “, даде образец той. По мотив някои от критериите в статистиката той уточни, че българите при всички случаи са измежду единия милиард от популацията на Земята, който живее най-добре. Това не може да се каже за индийците, макар че Индия има доста по-голям напредък.

„ Има два фактора, които не се регистрират и никакъв Евростат не може да ги хване, даже Българска народна банка “, уточни Хърсев. Става дума за доходи от чужбина в размер на към 1 милиарда евро, които „ Българска народна банка не ги хваща “.

„ Българския гурбетчия носи по джобовете, носи в торбите, кара движимо имущество “, уточни финансистът.

Той посочи, че се следи проблем със задлъжнялостта на хората, които вземат бързи заеми, които са с доста висока рента. Това, съгласно него, е проблем, произлизащ от банковата система.

„ Много се колебая, че ще има скоро предостатъчно потомство в бъдеще “, съобщи Хърсев. Според него, в логиката на психиката на обществото ни е заложено да сме недоволни, макар че не живеем толкоз зле. „ И популярност Богу, тъй като това е един мотор, който ни тласка напред “, уточни финансистът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР