За бебе мислят и работят вече Ралица Паскалева и Теодор

...
За бебе мислят и работят вече Ралица Паскалева и Теодор
Коментари Харесай

Салпаров и д-р Стилянова готови за бебе

За бебе мислят и работят към този момент Ралица Паскалева и Теодор Салпаров!
Новината оповестиха пред " България Днес " близки до една от най-симпатичните и красиви двойки в светските среди. Двамата са се сгодили преди дни, а чаровната брюнетка се похвали с екзотични фотоси от скъпарския остров Бали.

Там Ралица, позната като доктор Стилянова от хитовия сериал " Откраднат живот ", и волейболистът сякаш са се отдали на самобитен меден месец след сериозната стъпка във взаимоотношенията им, която подхванали. Именно на фона на големите палми, небесносиньото море и екзотичните коктейли влюбените евентуално ще насочат напъните си и към най-важния стадий от връзката им - правоприемник.

" Теди е подготвен за второ дете и вижда в Ралица бъдещата майка. Влюбен е до уши в нея, както и тя в него. Много са сладки. Пречка е единствено кариерата на Ралица, тъй като има доста задължения и решимостта да стане родител. Но и на нея към този момент и е време. Дано всичко е наред и скоро да ни зарадват с хубава вест ", споделиха още околните на двамата влюбени.

Салпаров има 10-годишен наследник от предходния си брак. Малкият Жоро приема с наслада връзката на баща му с брюнетката и даже си пусна обща фотография с двамата в своя профил в обществените мрежи.



Жорко театралничи с тате и Ралица

Паскалева отвръща на чудесното отношение на Жорко с още по-голяма обич. Тя даже споделя, че обича малчугана колкото татко му и като свое дете. По думите й Жорко е прелестно, възпитано и сензитивно момче, с което доста добре се схващат. Ралица даже се срещнала с някогашната брачна половинка на Салпаров и с нея също имала доста положителни връзки.

Самият Теди показа неотдавна в изявление, че доста би желал да се радва на още деца, като две ще е най-добре. Той е безапелационен, че Ралица несъмнено има качествата, които би желал да има майката на бъдещите му наследници, тъй че рано или късно и това ще се случи.

Либерото на волейболните национали не се е замислял дали би се оженил още веднъж, откакто към този момент има един брак зад тила си. Възможно е и двамата да си създадат загадка екзотична женитба на остров Бали, позволяват приятелите им. Нещо, за което мнозина си мечтаят.

Ралица разгласява фотография от остров Бали, на която театралничи с цвете в косите и пиеща сок от другоземен плод.

Ралица е щастлива на о-в Бали

" Това, че е секси, красива и известна, е най-малкото, което може да се каже за моето момиче ", не пести суперлативи за нея Салпаров в обществените мрежи. А тя му отвръща, че е най-щастливото момиче в света.

" Нашето влюбване се случи доста естествено и красиво. Това е най-хубавото от тази връзка - че е доста естествена ", споделя Теодор за старта на връзките сред него и Ралица.

Той прибавя, че актрисата е извънредно друга от екранния персонаж на доктор Стилянова, а позитивното й отношение към живота е една от най-силните й черти.
Макар и да са доста натоварени, двамата се пробват да прекарват колкото е допустимо повече време дружно. Теодор е в Бургас, където е играещ състезателен шеф на волейболния " Лукойл Нефтохимик ". А Ралица е в София, където живее и е ангажирана със фотосите на " Откраднат живот ". Затова двамата към момента не живеят под един покрив, а дистанцията от столицата до морето се взима бързо и постоянно.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР