за България внесе за регистрация листата си в Стара

...
 за България внесе за регистрация листата си в Стара
Коментари Харесай

БСП за България внесе за регистрация листата си в Стара Загора за предстоящите избори

" за България " внесе за регистрация листата си в Стара Загора за идните парламентарни избори.

" Явяваме се с актуализирана листа от претенденти за 48 Народно заседание, която включва персони от района. Средната им възраст е 45 години. Най-младият претендент е  Радиана Неделчева, тя е  на 23 години и е студент. Всеки е специалист в своята област, има доста младежи, които потеглят по пътя на политиката ". Това сподели след внасянето на документите в Районната изборна комисия в Стара Загора лидерът на листата. 

Той добави, че Стара Загора традиционнно се счита за район с положително икономическо развиване, задачата на партията е районът да задържи и развие тези позиции. 

Кандидатите за народни представители ще работят и за опазване на комплекса „ Марица изток “, за развиване на съвременна индустриална зона в града от нов вид, с високо софтуерно произвеждане. „ Няма да допуснем да се съкратят 12 000 души до 2026 година. Съобразявайки се с екологичния проект на Европа, ще защитим нашите ползи в Народното събрание. Териториалният проект предстои на смяна. Всички депутати от 27 Старозагорски изборен регион би трябвало да заявяват, че ще създадат всичко допустимо мините да работят и то до привършване на потенциала - дали по тази технология или по друга, само че те би трябвало да работят. Това го изисква и актуалната енергийна обстановка “, сподели още Гьоков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР