за България“ е единствената в този парламент, която изпълнява

...
 за България“ е единствената в този парламент, която изпълнява
Коментари Харесай

Нинова: БСП остана единствената в това НС, която внася законопроекти, пряко свързани с живота на хората

„ за България “ е единствената в този парламент, която извършва предизборните си обещания и се отнася с грижа за хората. Днес антисоциалното болшинство от безусловно всички други партии отхвърли предлагането минималната заплата от 1 юли т.г. да стане 850 лева за 500 хиляди работещи небогати. Това съобщи на брифинг в Народното събрание ръководителят на. Мнозинството в пленарната зала не одобри предлагането на левицата механизмът за установяване на минималното трудово заплащане да се ползва по изключение от 1 юли т.г. вместо от 1 януари следващата година.

Миналата седмица същите тези партии отхвърлиха преизчисляването на всички пенсии, нарастването на майчинството през втората година, уточни Нинова. И упрекна останалите парламентарни сили, че се занимават с всичко друго, само че не и с най-важните въпроси за хората. Занимават се с  ежедневни подмолни сделки, пердах пред трибуната, нещо изцяло неприемливо за българския парламент, и ние останахме единствените, които внасят законопроектите, директно засягащи живота на хората, акцентира ръководителят на.

Предстои приемане на бюджет до края на 2023 г, а по-късно и за следващата година, обрисува се този бюджет да бъде противообществен, три % недостиг значи заледяване на всички приходи, изясни тя. Това била и една от аргументите да не продължи диалозите за първия мандат. 

Има надалеч по-големи закани за финансовата непоклатимост на страната, като обири, финансови разноски над 10 млрд лева, несъбиране на налозите, понижено Данък добавена стойност, липса на борба с контрабандата, разяснява Нинова, по тази причина да се твърди, че нарастването на приходите в този сложен миг заплашва финансовата непоклатимост, е цинизъм.

Не може всякога, когато излезе някой, който не е приветлив на една парламентарна група, трибуната да бъде обграждана и да се спре изявлението му, разяснява водачът на свадите в пленарната зала Това, което вършат „ “, е екстремизъм, неприемливо, опит за разрушение на парламентаризма, акцентира, представена от Българска телеграфна агенция. На въпрос тя изясни, че социалистите досега не са търсени за диалози за промени в Конституцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР