За автобусите ще бъде между 1 и 4 стотинки максимална

...
За автобусите ще бъде между 1 и 4 стотинки максимална
Коментари Харесай

Какви са тарифите на тол таксите? - коментар на Магдалена Милтенова

За рейсовете ще бъде сред 1 и 4 стотинки оптималната цена и сред 10 и 20 стотинки са най-високите цени за сътрудниците от товарния бранш. Това сподели Магдалена Милтенова от Конфедерацията на автобусните превозвачи в " Сутрешния блок " на Българска национална телевизия.

 Магдалена Милтенова, Конфедерацията на автобусните превозвачи: Реално за рейсовете ще бъде сред 1 и 4 стотинки оптималната цена, несъмнено, най-високата цена е за автомагистрали, и сред 10 и 20 стотинки са най-високите цени за сътрудниците от товарния бранш. Но защото през днешния ден ще бъдат качени, ще можем да имаме точните числа.
Факт е, че главната тежест на тол системата, пада върху товарния отрасъл, добави тя.
Магдалена Милтенова: Основната тежест от тол системата, главните такси, които ще бъдат заплатени, в действителност ще бъдат от товарния отрасъл. Именно поради това нещо те споделят, че сумите, които действително са посочени от тях, са задоволително, с цел да бъде затрупан бюджетът, който е заложен от страната, с цел да бъде събран от тол системата. Премиерът взе едно доста умно решение да създадем въвеждането на тол системата с цените, които браншът предлага, с цел да може да няма разногласия по тематиката. Като надлежно сътрудниците поеха уговорката, че на 1 юни, в случай че справките и данните покажат, че на процедура тези суми в действителност не покриват потребностите на бюджета, те ще бъдат контрактувани във прогресивен ред.
Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР