За астрологията и нумерологията числата около нас са силно смислено

...
За астрологията и нумерологията числата около нас са силно смислено
Коментари Харесай

Кое е щастливото ви число според зодията

За астрологията и нумерологията числата към нас са мощно свястно натоварени и носят избрана сила. Всеки от нас може да открие щастливото си число, тъй като то зависи от зодиакалния му знак.
Астролози и нумеролози са безапелационни, че би трябвало да знаем щастливото си число и да го използваме в всекидневието си, тъй като то може да ни помогне в превъзмогването на разнообразни затруднения.
Числата непрестанно ви заобикалят и в случай че те не са вашите късметлийски, би трябвало да се освободите от тях, тъй като ви пречат и спъват развиването ви.
1 – Щастливото число на зодия Лъв
За Лъвовете единицата е щастливото им число, защото тя е знак на новото начало и на интензивността. Числото 1 е покровителствано от Слънцето, което в астрологията е планетата-управител на зодия Лъв. За тази зодия цифрата 1 е магнит за триумфа, а 2 пречи на тяхното развиване.
2 – Щастливото число на зодия Рак
За Раците цифрата 2 носи любовта и сигурността, от която те имат потребност. Двойката ще им донесе шанс, в случай че я употребяват в всекидневието си. Зодия Рак би трябвало да заобикалят цифрата 1, тъй като то ще спъва развиването им.
3 – Щастливото число на зодия Овен и зодия Скорпион
Тъй като и двете зодии са покровителствани от Марс, за тях щастливото число е 3. За да имат развиване, Овните и Скорпионите би трябвало да се обкръжат от тройки – мобилния телефон, домашния адрес и да вършат решителни крачки на 3-то число. Тройката е кодирана и в триъгълника, който може да се употребява като амулет за дома.
4 – Щастливото число на зодия Близнаци и зодия Дева
Четворката е покровителствана от планетата Меркурий и носи силата на знанието, науката и комерсиалните умения. Четворките носят шанс на Близнаците и Девите и те би трябвало да се обкръжат с нея. Интересно е, че съдбовното число 13 също е късметлийско за двете зодии.
5 – Щастливото число на зодия Стрелец
За Стрелеца цифрата 5 е щастливо изключително, в случай че работата му е обвързвана с връзка. Петиците ускоряват и по принцип огромни шанс на огнената зодия. Идеалното късметлийско украшение за тях е звезда с 5 лъча.
6 – Щастливото число на зодия Телец и зодия Везни
Шестиците носят на Телците и Везните нужната естетика. Това число ще им донесе задоволство, изключително в случай че се занимават с нещо, което обичат. Число 6 ще донесе триумфи в любовта и в работата на двете зодии, в случай че се обкръжат с него.
7 – Щастливото число на зодия Козирог
Най-много шанс за Козирозите ще им донесе цифрата 7. Седмиците ще оказват помощ на представители на тази зодия да се оправят по-лесно с компликациите. Седмицата ще им помогне и с приемането на препоръки от другари.
8 – Щастливото число на зодия Водолей
Осмицата е знак на оригиналността и безкрайността, поради което е най-подходяща за зодия Водолей. Числото 8 ще помогне на Водолеите да бъдат постоянно енергични и изобретателни. Представителите на тази зодия би трябвало да носят спираловидни детайли или бижута с това число за шанс.
9 – Щастливото число на зодия Риби
Деветките ще засилят по принцип мощната вътрешен глас на зодия Риби. Това число ще помогне на водната зодия да притегли шанса и любовта към себе си. Понеже деветките са знак на затворения кръг, зодия Риби би трябвало да заобикалят острите бижута и предмети.

източник: sanovnik.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР