За април, май и юни най-голямо е търсенето и предлагането

...
За април, май и юни най-голямо е търсенето и предлагането
Коментари Харесай

Българите предпочитат морски дестинации за почивка

За април, май и юни най-голямо е търсенето и предлагането на почивки на българското Черноморие, обособени нощувки и почивки в чужбина.

Това демонстрират данни на платформата за онлайн търговия OLX за търсенето и предлагането на жилища, бунгала и каравани за кратковременен наем за отмора.

След растежа, който по-рано тази година платформата записва в търсенето на къщи за дълготраен наем, в този момент се следи забележителен растеж в търсенето на благоприятни условия за отмора в областта на селския туризъм. Този растеж е над два пъти по-висок от търсенето на обичайни благоприятни условия за планински туризъм.

От април до юни най-често записаните търсения включват " бунгала " и " каравана чартърен ".

През април и май най-търсени са дестинации в Гърция, само че през юни Варна и Приморско изпреварват интереса към Керамоти и вили в други елементи на Гърция. Когато става въпрос за ваканции в чужбина, предстоящо,

Гърция е най-желаната дестинация. За нощувки обаче топ 3 български града са Варна, Бургас и София.

 istock istock
Платформата записва 60 пъти по-високо търсене на жилища и бунгала чартърен за отмора в морските дестинации по отношение на планинските за месец юни.

Поморие, Несебър и Созопол са най-желаните дестинации за отмора край морския бряг.

Най-търсените планински дестинации за Смолян, Троян и Ловеч, а най-атрактивни за селски туризъм съгласно потребителите на платформата са местата към Пловдив, София и Варна.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР