за англичаните е това, което е Васил Левски с

...
 за англичаните е това, което е Васил Левски с
Коментари Харесай

Мариана Хил: Елизабет II за англичаните е това, което е Левски за нас

„ за англичаните е това, което е Васил Левски с тефтерчето за нас “, сподели Мариана Хил в „ Тази заран “. Британският монарх напусна този свят на 96-годишна възраст.

„ Това е монархът, от който всеки политик може да научи няколко неща – примирение, отговорност, дълг и чест. Всеки политик може да се научи от нея по какъв начин да бъде обединител, а не разединител на нацията “, сподели още тя.

Хил добави, че надали има български политик, за който народът ще скърби толкоз когато почине.

„ И без да споделя нищо, политиците знаят дали кралицата ги утвърждава или не. Все отново тя се е учила от Уинстън Чърчил “, напомни Хил.

„ Брекзит беше още един образец по какъв начин един монарх би трябвало да се отнася с почитание. Народът ѝ, с дребна разлика, избра да не е част от Европейския съюз и тя му се поклони  робство одобри, тъй като той е суверенът “, сподели Мариана Хил.

Дългогодишният преводач добави, че идните събития за крал Чарлз III ще бъдат доста сложни. „ Хич не му изпитвам завист. Той е доста забавна персона, научил се е от майка си какво значи дълг. Чарлз има да се мери с голямо предизвикателство. Той носи един тежък багаж от близкото му минало и би трябвало да му се даде заем на доверие “, споделя тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР