За Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа. "Битката за

...
За Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа. "Битката за
Коментари Харесай

Контрера: За Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа

За Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа. "Битката за София " звучи трагично, а не е належащо. Кампанията би трябвало да е спор за хрумвания, а не на лозунги. Хората не схванаха нищо от пререканията. От Вътрешна македонска революционна организация призоваваме за рационален спор. Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия Карлос Контрера от листата за общински съветници на ВМРО-БНД.

"Нека да бъдем рационални в предложенията по време на акцията, всички коства пари и старания. От Вътрешна македонска революционна организация слагаме тематиката за сигурността - градът би трябвало да е по-сигурен и безвреден. За нас е разумно кварталите да получат своето обикновено осветяване. Където има асфалт – да има и осветяване, мисля че това е елементарно постижимо. Така ще се понижи и битовата престъпност ", разкри още той.

"Трябва да има и общинска полиция, изключително в паркове, където стават тежки престъпения ", добави Контрера.

"Темата за превоза не би трябвало да се свежда единствено до метрото. Лесно изградими са и тексиметровите стоянки, които да улеснят клиентите и самите водачи. Има голям брой тъжби за недобре маркирани пешеходни пътеки, поради които стават голям брой ПТП ", разяснява претендентът за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация.

"Предлагаме и екологична мярка - дребни училищен рейсове - те ще взимат и прибират децата, ще понижат трафика и ще спестят на родителите, бабите и дядовците времето за водене до учебно заведение ", сподели Контрера.

"Имаме мощни кандидатури имаме в София, Пловдив и Русе. Смятам, че ще имаме триумфи на 27 октомври. Джамбазки има мощен късмет ", приключи Карлос Контрера.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР