За американските домакини Марта Стюарт е икона. С готварските си

...
За американските домакини Марта Стюарт е икона. С готварските си
Коментари Харесай

„Тайните“ на 80-годишната Марта Стюарт, която изглежда като на 50

За американските домакини Марта Стюарт е икона. С готварските си книги и телевизионното си предаване със препоръки за бита тя си завоюва уважението на хиляди дами. А и милиарди долари – Стюард е първата жена в Съединени американски щати, която става милиардер не поради завещание, а със личен труд.

Освен с триумфите си, Стюарт е невероятна и с външния си тип - въпреки през днешния ден да навършва 80 години, тя наподобява като на 50!

В известното в Щатите предаване на доктор Оз, Марта разкрива детайлности за метода си на живот и какви правила съблюдава, с цел да резервира хубостта си с годините.

През доктор Оз Стюарт споделя, че разчита на гените си да остарява грациозно (баба ѝ е имала луксозна младолика кожа на лицето даже и на 93-годишна възраст), само че въпреки всичко залага и на постоянно придвижване и верен хранителен режим.

Ето и нейните напълно простички „ секрети “, поради които тя наподобява в действителност зашеметяващо за своите 80 години:
 Тайните за здраве и хубост на Марта Стюарт  Тайните за здраве и хубост на Марта Стюарт  Тайните за здраве и хубост на Марта Стюарт  Тайните за здраве и хубост на Марта Стюарт
За още потребни и практични публикации.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР