За американски президент, обсебен от размера - ръцете му, богатството

...
За американски президент, обсебен от размера - ръцете му, богатството
Коментари Харесай

‘Мини бюрце. Ръчъчки малки. Душичка малка: Подиграха се на Тръмп за реч на малка маса

За американски президент, захласнат от размера - ръцете му, благосъстоянието му, тълпите му - Доналд Тръмп направи нещо като дръзновен поврат нощес, като направи послание към страната от бюро, изглеждащо основано за гном, написа " Гардиън ".

Тръмп разгласи през вчерашния ден, че ще напусне Белия дом, в случай че Избирателната гилдия гласоподава за новоизбрания президент от Демократическата партия Джо Байдън, което е най-близкото до самопризнание на загубата му до момента, само че мебелите му откраднаха вниманието, написа " Гардиън ".

Докато той говореше високопарно пред репортерите и повтаряше неоснователни изказвания за изборни измами, интернет се вгледа в извънредно дребното му бюро. Някои го нарекоха алегорично за смаления политически диаметър на Тръмп, някои се чудеха дали масата не е фотошоп (не е), а множеството просто се смееха.

Актьорът Марк Хамил написа в " Туитър ": " Може би, в случай че се държите добре, спрете да лъжете, с цел да подкопавате почтени избори и започнете да мислите какво е положително за страната, вместо да хленчите за това какъв брой незаслужено се отнасят към вас, ще бъдете поканени да седнете на масата на огромното момче. "

Хаштагът #DiaperDon бързо набра известност в " Туитър ", като хората се подиграваха на президента като бебе, прогонено на детската маса за Деня на благодарността.

" Мислех, че тази фотография е фотошопирана, само че не, просто радостно алегорично! Мини бюро. Малки ръце. Безкрайно дребна душа ", туитна Адам Ласник.

По-късно Тръмп изпрати вихрушка от туитове, обвинявайки медиите, че са докладвали погрешно своите мнения и Twitter, че е измислил " отрицателни неща " за известния си раздел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР