За акция на антикорупционната в дома на независимия депутат Джейхан

...
За акция на антикорупционната в дома на независимия депутат Джейхан
Коментари Харесай

Акция срещу Джейхан Ибрямов

За акция на антикорупционната в дома на самостоятелния народен представител Джейхан Ибрямов удостовери брачната половинка му Биршен Ибрямова във фейсбук. Комисията за противопоставяне на корупцията направила претършуване в продължение на три часа.

Според информация на Нова тв кандидат-депутатът от обединението към Ахмед Доган „ Алианс за права и свободи ” е бил арестуван.

бТВ оповестява, че акцията е " по необходимост " и има повдигнато обвиняване за рушвет и пазаруване на гласове.

Според други изявления в акцията вземат участие и структури на Министерство на вътрешните работи, а задържането е в миг на приемане на огромна сума.

Кандидатдепутатският имунитет не разрешава задържане, с изключение на за осъществено закононарушение от общ темперамент и с позволение на Централната изборна комисия въз основа на стимулирано искане от основния прокурор. Разрешение за задържане не се желае при заварено тежко закононарушение, като в този случай неотложно се уведомява ЦИК.

Нито от институциите, нито от „ Алианс за права и свободи ” към този момент има изказвания. Само евродепутатът Илхан Кючук заяви в 21:35 ч., че в последните три часа няма връзка с Джейхан Ибрямов и попита какво се случва и дали е похитен.

В края на август на Ибрямов бе иззет джип, който му е бил възложен от компания, разследвана от Национална агенция за приходите и ГДБОП за измами с Данък добавена стойност в размер на над 11 млн. лева при зърнени покупко-продажби.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР