За абсурдна ситуация в София споделиха граждани.Стълб, намиращ се в

...
За абсурдна ситуация в София споделиха граждани.Стълб, намиращ се в
Коментари Харесай

Абсурд в София! Стълб се озова по средата на улица СНИМКА

За неуместна обстановка в София споделиха жители.

Стълб, намиращ се в средата на пътното платно, изненада водачите. Случаят е от столичния квартал " Кръстова вада ",а непредвиденото затруднение може да бъде забелязано на ул. " Асен Йорданов ".

Ситуацията не оставя потребителите на обществената мрежа Фейсбук равнодушни, а ироничните, злободневни и шеговити мнения не закъсняват. Някои даже намират позитиви в непредвидената място, на което се намира стълбът, други декларират, че той се намира там към този момент години.

" Стълбът играе роля и на кръгово, доста комбинативно измислено ", разяснява с подигравка столичанин.

" Той си е на мястото стълбът, просто с годините някой е решил, че ще основава свят към него. Като виждам какъв брой жица има, надали е обикновено преместването му ", разяснява Димитър Д.

" Този дирек е там от 20 години ", твърди Николай В.

" Стълб с преимущество ", майтапи се Борис Б.

Хрониките помнят и други сходни парадокси. Преди време електрически дирек, вграден в къща в квартал " Гиздова поляна " в Дупница, също съумя да шашне страната.

Стълб се оказа съвсем по средата и на селски път. Ситуацията бе от село Градежница, което се намира в област Благоевград.
Може единствено да се надяваме локалните, преминаващи по столичната улица всекидневно, да не не помнят за трудността, а гостите на квартала да го откриват в точния момент. Снимки: Мартин Петров, " Забелязано в София "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР