За абсолютно неприемливи сцени съобщиха от пресцентъра на прокуратурата в

...
За абсолютно неприемливи сцени съобщиха от пресцентъра на прокуратурата в
Коментари Харесай

Копаем дъното! Вижте как криминален тип се изгаври с полицаи в тяхното районно

За безусловно неприемливи подиуми оповестиха от пресцентъра на прокуратурата в Пловдив. В града под тепетата стартира доста забавно дело.

Подсъдим е К.П.С. Същият бил осъждан  към датата на действието - 01.07.2021 година и  се намирал в арестното помещение на Трето районно управление (на МВР) – Пловдив, в което се намирало още едно арестувано лице.

К.П.С. декларирал на един от служителите на реда, че му се пуши цигара, на което получил отговор, че в районното е неразрешено да се пуши. Отговорът не се харесал на подсъдимия и същият почнал мощно да тропа по вратите и стените, развалил камерата за видеонаблюдение и почнал да вика, че ще изпочупи всичко.

Служителите му обяснили умерено, че има правила в постройката, само че подсъдимият продължавал да крещи и отправял закани, че ще подпали цялата постройка. За да лимитират нападателните дейности на подсъдимия, служителите на реда се опитвали да му слагат белезници, при което подсъдимият почнал да се държи още по-агресивно, да маха с ръце, да рита с крайници, и почнал да удря чиновниците. По този метод предизвикал на Ж.И. контузия в региона на главата и на Р.В. контузия в региона на гръдния панер с съществуване на кръвонасядане по гърдите.

Срещу К.П.С са повдигнати 3 обвинявания – за закононарушение по чл.320а от Наказателен кодекс, за това, че се е заканил да извърши закононарушение по чл.330 от Наказателен кодекс / да подпали постройката на Трето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Пловдив/, и две обвинявания по чл.131, ал.2, т.4, вр. с чл.130, ал.2 от Наказателен кодекс, за породени леки телесни повреди по отношение на Ж.И.Ж при осъществяване на службата му, изразяваща се в контузия в региона на главата и по отношение на Р.В.А., при осъществяване на службата му, изразяваща се в контузия в региона на гърдите. Делото е планувано в разпоредително съвещание за вторник, 24 януари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР