За 98-ми път протестиращи в центъра на София поискаха оставката

...
За 98-ми път протестиращи в центъра на София поискаха оставката
Коментари Харесай

Ден 98: Студентите се включват в протеста

За 98-ми път протестиращи в центъра на София желаеха оставката на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.

Движението по бул. " Цар Освободител " бе блокирано за поредна вечер.

В региона на Ректората на Софийския университет в четвъртък в 7.30 ч. се чака да се съберат студенти от Юридическия факултет на СУ, които оповестиха, че се включват в митингите.

" Студентите постоянно са били будни, осведомени и бдящи за протичащото се в страната. Сега е време да го покажем с ясно изразени дейности и позиции. Разпадът на правосъдната система през последните години и изключително дейностите на основния прокурор Иван Гешев ни принуждават да изразим гласно своята гражданска позиция. Ние сме български студенти, които не желаем да следим повече потъпкването на законите и правата на жителите от основния прокурор, премиера Бойко Борисов и задкулисието ", показаха студентите в позиция, публикувана до медиите.

По-рано пред Съдебната палата се организира митингът на самодейността " Правосъдие за всеки " с искане за оставката на основния прокурор и промяна в правосъдната система. Участниците в акцията се причислиха към главния митинг.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР