За 9-a поредна година Банско е “Най-добрият ски курорт на

...
За 9-a поредна година Банско е “Най-добрият ски курорт на
Коментари Харесай

Банско получи титлата Най-добър ски курорт на България 2021

За 9-a поредна година Банско е “Най-добрият ски курорт на България”. Това бе несъмнено от най-високата инстанция в туристическата промишленост - Световните ски награди (World Ski Awards) след анонимно гласоподаване, което продължи от месец май до декември, 2021 год.

В онлайн надпреварата се включиха над 200 курорта от 5 континента. Повече от 2,4 милиона клиенти и експерти в региона на туризма от над 140 страни гласоподаваха на уеб страницата на Worldskiawards.com, което трансформира класацията в най-голямата и представителна за сектора.

Още едно отличие от Световните ски награди идва в Банско: “Най-добър ски хотел на България” този път е Lucky Bansko Spa & Relax.
За седми път пък “Най-добрият Бутиков ски хотел в България” е Алпин в Боровец, а наградата “Най-добро ски шале на България” бе присъден на Вила Гела в Смолян.

“За нас е наслада, чест и отговорност да поддържаме най-високото качество на услугата, която предлагаме на нашите посетители. Мисля, че от ден на ден българи правят оценка това. Пистите в ски зона Банско се обработват от експерти, част от които работят на зимните Олимпиади! Мисля, че това е сладкодумен образец за качеството, което предлагаме. Освен това тази година метеорологичните условия в Пирин са отлични, а ние работим при съблюдаване на всички противоепидемични мерки”, сподели маркетинг шефът Иван Обрейков.

Световните ски награди (World Ski Awards) започват през 2013 година, а уредниците са си сложили за цел да покачат стандартите в ски промишлеността, като отличават годишно организациите, които са водачи в своята област. Методологията за гласоподаване е ясна: гласовете се подават от експерти, работещи в ски промишлеността, консуматори на услугата, туроператори, сътрудници и медии. Гласуването се изпраща онлайн на уеб страницата на World Ski Awards.

Ски туризмът съставлява жизненоважен сегмент от международния пазар на пътувания и туризъм. Приблизително 400 милиона пътувания на скиори се правят всяка година в над 2500 ски курорта по целия свят, които оферират над 6 милиона хотелски кревати.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР