За 8-ми път Двореца в Балчик ще каже Здравей, лято!“

...
За 8-ми път Двореца в Балчик ще каже Здравей, лято!“
Коментари Харесай

За 8-ми път Двореца в Балчик ще каже „Здравей, лято!“ на 7 юли

За 8-ми път Двореца в Балчик ще каже „ Здравей, лято! “ на 7 юли в 20:00 ч. Започва шоуто, което ще донесе доста въодушевление и летни страсти на жителите и гостите на града. На открита сцена ще излязат известни и обичани лица, които незабавно ще разпознаете, а песните, които ще изпеят, ще ви накарат да станете от местата си и да запеете с тях. Това са:
Мая Нешкова, която повече от 40 години радва публиката най-много с песните, написани от нейния надарен брачен партньор, композиторът Кирил Икономов. През май 2016 година е удостоена от президента Росен Плевнелиев с медал „ Св. св. Кирил и Методий “ – II степен по предложение на министъра на културата Вежди Рашидов за принос в развиването на българската просвета и изкуство.Георги Дюлгеров – започва шумно кариерата си откакто продуцентите на момчешката група Backstreet Boys напълно му преотстъпват правата си за песента „ Everyone “ и му разрешават да снима и видеоклип към нея с българското заглавие „ Студът ти отива “. Бил е бекграунд на концерти на Тони Димитрова и на примата на българската сцена Лили Иванова. Носител е на голям брой награди от национални и интернационалните състезания.Долорес Естрада – това е третата звезда, която ще вземе присъединяване в „ Здравей лято “. Долорес е прочут модел и певица от световноизвестния кубински балет „ Варадеро “, която ще поздрави всички със своите най-известните и най-горещи латино части и евъргрийни.
Очакват ви и още изненади, не пропускайте едно шоу, което ще извърши топлата юлска вечер с мирис на лято, море и прелестна музика. Събитието е част от фестивалната стратегия на Двореца " In The Palace ". Вход свободен!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР