“За 7 месеца ние успяхме да свършим неща, които ГЕРБ

...
“За 7 месеца ние успяхме да свършим неща, които ГЕРБ
Коментари Харесай

Момчил Неков, БСП: За 7 месеца свършихме повече неща, отколкото ГЕРБ за 12 години


“За 7 месеца ние успяхме да свършим неща, които ГЕРБ не съумяха за 12 години. След 2 октомври би трябвало да продължим това, което започнахме. ” Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България ” в Силистра Момчил Неков в предаването “Думата е ваша ” по БСТВ. 
Той акцентира, че е останала още доста работа за извършване и даде образец с преизчисляването на пенсиите, с което Българска социалистическа партия ще се заеме незабавно след 2 октомври. 
Неков уточни някои от акцентите от програмата на левицата, които той ще отстоява в Народното събрание.
Оземляване на младите от Държавния аграрен фонд. “Това значи, че би трябвало да се промени законодателството, с цел да са с приоритет младите фермери. Само в Силистра има 90 хиляди дка държавна земя, която може да бъде преотдадена на тях за 10-20 години, с цел да могат те да развиват стопанства ”, изясни претендентът за депутат.
“Трябва да изработим законодателство освен за заети хора, само че и за тези, които желаят да се самонаемат. Много от младите желаят да работят за себе си. Ние като лява партия би трябвало да поведем разговора за осъвременяване на сферата на законодателството на самонаетите хора ”, уточни Момчил Неков.
Той акцентира, че в Министерството на земеделието, в което той до неотдавна беше заместник-министър, към този момент е построен сериозен финансов запас, който да подтиква производители да се сплотяват и да осъществяват  обща реализация на продукцията на пазара. “Следващата стъпка е информиране, с цел да знаят те по какъв начин да го вършат ”, добави Неков.
Социалистът разяснява още, че в ББР като възможни лица за кредитиране би трябвало да се включат дребни и междинни ферми и стартъп компании на млади бизнесмени.
“Излезте да гласувате, тъй като всеки автентичен глас размива всеки платен глас. Не позволявайте купените гласове да имат тежест. Разчитаме на вашата гражданска интензивност и съзнание ”, прикани Момчил Неков в умозаключение на своите съграждани.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР