За 7-8 месеца правителството на “ са взели дълг колкото

...
За 7-8 месеца правителството на “ са взели дълг колкото
Коментари Харесай

Борисов: За 7-8 месеца ПП са взеха дълг колкото 20 правителства


За 7-8 месеца държавното управление на „ “ са взели дълг колкото 20 държавни управления. Това съобщи водачът на от Варна.

Колкото харчиш, толкоз би трябвало да изкараш. Правителството би трябвало да има остатък. Оставихме им 15 милиарда лева, в този момент те ни оставят по 15 милиарда лева дълг на година, изясни Борисов. Той алармира, че приходите понижават със 700 млн. лева, а разноските се усилват с над 2 милиарда лева

„ Европейската комисия споделя: резистентност на дълга и резистентен напредък. Устойчивостта на дълга значи не правете повече дълг. Нямаме с какво да ги покриете. Втората част на изречението значи, че имате под 1% растеж на Брутният вътрешен продукт. Много сте слаби, с цел да си позволявате да вършиме това, което си разрешават богатите страни. Почнете да работите, с цел да вдигнете Брутният вътрешен продукт “, съобщи още водачът на.

Той напомни, че Европейска комисия ни приканва да бъдем фискално внимателни. Това означавало да сме доста деликатни. Борисов акцентира също по този начин, че съвестта му е чиста, тъй като на тази дата той е предизвестил какво ще се случи на българите през идващите години.

„ Преди две години предизвестих, че следва безпорядък и тотална рецесия “, съобщи още Борисов и акцентира, че Европейска комисия са написали всичко, което България би трябвало да съблюдава, в случай че не желае през идващите години да пристигна някой извън, който ще го направи.

Според са нужни вложения и промени. „ В проекта сме записали едни акумулатори, които не ни правят никаква работа и няма никакви други вложения. Инвестициите стопираха “, означи със страдание той.

„ Еконта пристигна и ви излъга, като промоутърите, които лъжат с тиганите. 4 магистрали… Къде са автомагистралите? Къде са тунелите? Къде са ви язовирите? Къде има нещо за тези 2 години? Нашият лозунг за локалните избори би трябвало да бъде: „ Да не допуснем в градовете да се случи, това, което се случи в страната “, добави още водачът на.

Борисов разяснява и връзките си с президента Румен Радев. Той не се среща и не приказва с президента. Според него става дума за провокация, пробвали са се да го вкарат в пояснителен режим.

„ Ако Радев ме предложения, ще отида да приказвам с него, тъй като би трябвало да се обсъдят значимите тематики. Нямаше да укривам, в случай че съм се срещнал с него. Правилно е политиците да се приказват. Ако има среща, пръв аз ще я разглася “, безапелационен е. След това призна, че Радев е „ сериозен състезател “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР