За 62-ри път протестиращи се събраха в триъгълника на властта

...
За 62-ри път протестиращи се събраха в триъгълника на властта
Коментари Харесай

Протестите: Ден 62 – Не търпим арогантното погазване на конституционните права

За 62-ри път протестиращи се събраха в триъгълника на властта – сред Президентството, някогашния Партиен дом и Министерски съвет с искане за оставката на премиера, на цялото държавно управление, както и на основния прокурор, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Днес протестиращите прожектират фрагменти с бисерите на Борисов върху постройката на президентството. Недоволните жители се готвят за митинга на 10 септември, приканват всички жители да дойдат пред Народното събрание. 10 септември, 8 ч. още веднъж цялата страна е София, декларират протестиращите, „ тъй като най-голямата скотщина е тук ”.
 Отровното трио: Не допускайте да се повтори кървавата сряда на Борисов и Гешев Отровното трио: Не допускайте да се повтори " кървавата сряда " на Борисов и Гешев
Днес се организира среща с присъединяване на главната част от гражданските и политически партии и придвижвания, които към този момент 62 дни са част от справ...
Ще бъдем една вечер най-малко след тях. До тази заран имаме 600 записани доброволци от 20 страни, в това число Естония, Австралия и Канада, съобщи от сцената на митинга Арман Бабикян. За България хората, които към този момент са се записали като доброволци са от 69 града и 9 села. Тези, които желаят да оказват помощ в свалянето на мафията и да вдигнат страната, имат късмет да се запишат на страницата на триото. Ще оказват помощ по този метод да станем проведени против проведената престъпност в България, добави Бабикян.
Категорично заявяваме, че всички дружно сме непоколебими в напъните си и призоваваме да не се позволява полицейски произвол и принуждение, както и опити за провокация, проведени от ръководещите, за да се дискредитира мирния цивилен митинг. Не допускайте да се повтори „ кървавата сряда “ на Борисов и Гешев! обявиха от Отровното трио.
Днес юрист Николай Хаджигенов, скулпторът проф. Велислав Минеков и пиар специалистът Арман Бабикян, придобили известност като „ Отровното трио “, до посолствата на държавите-членки на Европейски Съюз в България, посолството на Съединените щати, Англия и представителството на Европейската комисия в България във връзка провеждащите се антиправителствени митинги у нас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР