За 6-ти път участниците в събитието с най-добър отзвук сред

...
За 6-ти път участниците в събитието с най-добър отзвук сред
Коментари Харесай

eCommCongress ще се проведе на 1 октомври в Интер Експо Център

За 6-ти път участниците в събитието с най-хубав отзив измежду общността на онлайн търговците eCommCongress (,  което тази година носи мотото " Свързани точки ", ще получат препоръки и ще научат техники за развиването на онлайн бизнеса си. Конференцията ще се състои на 1.10.2020 година в Интер Експо Център.
Новост тази година е, че всеки клиент ще може да е навреме осведомен и да задава  въпроси в действително време на лекторите през особено основано приложение. През приложението ще може да  следи и програмата за възможни промени и както и да контактва други гости, с които да обменя хрумвания и да разисква проблеми от работата си.
Традиционната игра тази година ще е в различен формат. За да може посетителят да си тръгнете от събитието с премия – книга или консултация, е нужно да обиколи щандовете в EXPO зоната и да сканира QR кодове от изложителите. Събраните кодове би трябвало да се изпратят в Messenger на eCommCongress и в края на събитието ще се изтегли лотария от всички взели участие.
Лектори на събитието са водещи маркетолози, дизайнери и шефове на онлайн магазини, както и адвокати и счетоводители. Те ще показват и решения на проблеми, които улесняват процесите във всяка компания. На събитието ще се обсъдят и прегледат:
- модели и платформи за бекофис интервенции, решения при работата с клиенти и склад;
- реализирането на триъгълни доставки и доставките в чужбина и страната в усложнената конюнктура в света;
- използването на разнообразни видове маркетинг, продажбените фунии и развъждането на лоялни клиенти;
 Шестото годишно издание на eCommCongress е на 26 март 2020 Шестото годишно издание на eCommCongress е на 26 март 2020
На шестото годишно издание – Свързани точки, на събитието за електронна търговия eCommCongress, който ще се организира на 26 март 20...
- трендовете в електронната търговия;
- последните законови промени - анулацията на СУПТО, и други юридически аспекти на електронната търговия.
Всеки един от посетителите ще има опция да получи достъп до безвъзмездна е-книга " 20 Instagram маркетинг хак-а за онлайн магазини " с действителни образци за положителни практики в обществената мрежа на младото потомство. Допълнително за всеки онлайн търговец са готови и 19 хрумвания, с които може да разшири своята Content Marketing тактика. Те са  лесни за осъществяване, а огромна част от тях изцяло безвъзмездни.
В безплатният експо ъгъл за следващ път всеки може направи консултация с изложителите по значими за него въпроси свързани с електронната търговия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР