За 54-ти пореден ден граждани се събраха на антиправителствен в

...
За 54-ти пореден ден граждани се събраха на антиправителствен в
Коментари Харесай

Протестите: Ден 54 - Масово отваряне на очи

За 54-ти следващ ден жители се събраха на антиправителствен в центъра на София. Исканията на протестиращите остават непроменени – оставка на правителствота на премиера Бойко Борисов, последвана от предварителни парламентарни избори, както и отдръпването от поста на основния прокурор Иван Гешев.
От Отровното трио раздават флаери, с които канят всички на плануваните протестни дейности на 2-ри септември. За първи път те ги демонстрираха нощес, като разясниха, че изобразените метла и змия илюстрират настояванията за оставка и до каква степен отровно е триото.
 Протестите: Ден 53 - На същия площад против същите хора (СНИМКИ) Протестите: Ден 53 - На същия площад против същите хора (СНИМКИ)
За 53-ти следващ ден жители се събраха на антиправителствен митинг в центъра на София, съобщи кореспондент на БГНЕС. Исканията на проте...
По рано пред президентството мина шествието на протестиращите, които проведоха акция “Масово отваряне на очи ” пред постройката на Европейската комисия в София. Те се причислиха към събралите се недоволни в триъгълника на властта. Причината за митинга пред постройката на Европейска комисия бе неналичието на реакция от страна на евроинституциите към обстановката в България, показаха участници в събитието. Облечени като строителни служащи, някои и с каски, те носеха плакати с предизвестие, че в страната има корупция и осведомителна табела с надпис " Оперативна стратегия " Фасадна народна власт " краде вашето бъдеще ". “Ние не сме срещу Европейския съюз, само че желаеме да обърнем внимание на Европейска комисия къде отиват парите от еврофондовете “, обявиха участници в него.
Остават блокирани три съществени кръстовища в столицата- пред площада до президентството на " Княз Александър Първи ", пред университета " Св. Климент Охридски " и Орлов мост. Очакванията на участниците в днешното събитие са най-вече протестни дейности да има на 2 септември пред някогашния Партиен дом с откриването на есенната сесия на Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР