За 50 години след спечелването на Евровизия, Abba са продали

...
За 50 години след спечелването на Евровизия, Abba са продали
Коментари Харесай

Тайната на ABBA за световната звезда ще бъде разкрита в документален филм с архивни кадри

За 50 години след спечелването на Евровизия, Abba са продали 385 милиона записи, само че нов документален филм разкрива сърдечната им болежка, до момента в който се борят с цел да получат признанието, което заслужават.

Музикалната върхушка се присмиваше на пенливите им поп песни, демонстрира програмата. Той също по този начин споделя по какъв начин стремежът им да разбият Америка съвсем ги разруши и по какъв начин те се бориха, до момента в който и двата им брака се разпадаха. Освен това Агнета и Бьорн агонизираха да оставят дребната си щерка Линда седмици наред, до момента в който бяха на турне.

Във кино лентата, който употребява архивни изявленията от телевизионни станции в цяла Европа, феновете виждат по какъв начин печелят Евровизия през 1974 година в Брайтън беше техният билет към международната популярност. Но също по този начин им сътвори противен имидж, от който беше невероятно да се отърсят. „ В Англия я смятаха за много бежова “, споделя Бени.

„ Дори песента да е номер 1 в Англия, в случай че си част от Евровизия, по-късно си мъртъв. “ Но те не се отхвърлиха, а вместо това настойчиво се опитв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР