За 48 часа - близо 2 млн. гледания само в

...
За 48 часа - близо 2 млн. гледания само в
Коментари Харесай

Linkin Park отново отвори съкровищницата с помитащи парчета

За 48 часа - близо 2 млн. гледания единствено в формалния YouTube канал! И още разгряват... 

Близо 6 година след гибелта на невероятния Честър Бенингтън, останалите от Linkin Park още веднъж бръкнаха в кутията с неиздадените, само че доста яки части.

Трябва да напомним, че това става, откакто отбелязаха най-големия дебют за рок ария напоследък с №1 сингъла Lost. Той излезе преди към месец.

Новата ария е озаглавена Fighting Myself.

Допринасяйки към наследството на техния втори дългосвирещ албум - Meteora, парчето е част от юбилейния траклист на Meteora 20th Anniversary Edition, който излиза на 7 април 2023 година



Докато групата ровичка из архивите на Meteora, Майк Шинода открива, че тежкият, разбиващ инструментал на Fighting Myself само е чакал да бъде открит, написа Zrockradio. Но е същински сюрпризиран да преоткрие неговите вокали и тези на Честър Бенингтън, които стоят в основата на парчето.

След това той прави майсторски микс на многопистовото парче и в окончателния си тип песента се трансформира в това, което Шинода нарича „ парче, типично за Linkin Park “.

Едва ли има потребност от коментар, само че песента тя кипи от пронизващите куплети на Шинода, подсилени от тежко китарно звучене, до момента в който припевът на Бенингтън отеква: „ Борейки се със себе си, постоянно изгубвам “ („ Fighting myself I always lose) “.

А ето я и Lost:


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР