За 46-и ден граждани ще излязат на протест срещу правителството

...
За 46-и ден граждани ще излязат на протест срещу правителството
Коментари Харесай

За 46-и ден граждани ще излязат на протест срещу правителството и главния прокурор


За 46-и ден жители ще излязат на митинг против държавното управление и основния прокурор. Исканията им са непроменени- оставки на кабинета и Иван Гешев, предварителни избори, машинно гласоподаване и смяна в Конституцията.



Остават затворени кръстовищата при Ректората на СУ, на площад „ Независимост “ и на „ Орлов мост “. В последните дни на бул. „ Ситняково “ се събират хора на контрапротест. Те упорстват придвижването по основните места в центъра на София да бъде освободено.

Протестиращите стават все по- изобретателни. Вчера донесоха пред Министерски съвет джипове играчки, които „ подариха “ на премиера. Запалиха и свещи с концепцията да прогонят тъмнината, пристигнала с това държавно управление.

На 2 септември се чака всеобща проява. Протестът се провежда под надпис „ Велико национално въстание “. Тогава депутатите се връщат от почивка и ще стане ясно дали ГЕРБ са събрали нужните подписи, с цел да входират плана на нова конституция и настояването за привикване на Велико национално заседание.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР