За 45-ия парламент се очертава днес да е последният работен

...
За 45-ия парламент се очертава днес да е последният работен
Коментари Харесай

Спорове във вероятно последния работен ден на народното събрание

За 45-ия парламент се обрисува през днешния ден да е последният работен ден. Заявката на президента е да разпусне Народното събрание на 11 май. Заседанието не мина без кавги. А политическите сили използваха деня и за заключителни заявления.

„ Избрахте ни с огромни очаквания за смяна, започнахме с еуфория, приключваме със кавги. Еуфория, че ГЕРБ са отстранени от властта. Лобизъм, партиен нарцисизъм, разединението ни направиха слаби и моделът продължава да ръководи, вместо в този момент да са тук, да дойдат на парламентарен надзор, той седи в хола в „ Банкя ” и ни дава препоръки ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

„ Създаде се комисия по проверката. Шпиц командите на Борисов направиха всичко допустимо да блокират активността на комисията по проверка, а решението за мораториум беше изпратено в Конституционния съд. Видя се, че мутрите си потеглят и коалиция с тях няма да има ”, съобщи Мая Манолова, „ Изправи се! Мутри вън! ”.

 „ СИК да бъдат задължени да броят контролните разписки и да сверяват получените резултати с резултата от машинния протокол ”, изиска Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„ Призовавам ви за това, което през днешния ден е недостиг – разговора. Диалогът, който липсва и констатацията, че там където свършва разговора свършва и парламентарната народна власт ”, съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР