За 30 дни, откакто промяната вече не са в управлението

...
За 30 дни, откакто промяната вече не са в управлението
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Промяната са работили, за да ощетяват българския народ

За 30 дни, откогато " смяната " към този момент не са в ръководството на страната цените на бензина и нафтата спаднаха с 30%. Ако по този начин продължи, значи сме били прави, че се изнасят огромни суми, далавери в големи размери. От " смяната " са работили да ощетяват българския народ, всеки ден са ви бъркали в джоба. Всеки ден по стотинка от джоба на всеки! Това разяснява ръководителят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов в Поморие.

Той добави, че за разлика от останалите страни, България е производител и е закононарушение да се приказва за безценен ток.

„ И това не е немарливост, а е направено с предумисъл за избрани кръгове “, сподели още той.

Бойко Борисов акцентира, че страната би трябвало се възстановява.

„ Цени, инфлация, безпорядък - на всички места го има. Виждате какви далавери излизат в Министерство на вътрешните работи, по границата. То е било знамение! Затова в този момент би трябвало да се опитаме да възстановяваме страната. Реалният живот всеки ден опровергава тях и удостоверява казаното от нас “, добави ръководителят на ГЕРБ.

" В сряда ще извадим лъжите им за брутния вътрешен артикул. Всичко лети надолу при тях! Нагоре вървят единствено инфлацията и задлъжнялостта. По време на конгреса на ХДС в Германия ни похвалиха, че сме били отличниците на Европа с най-нисък външен дълг, а в този момент дългът пораства стремително нагоре “,  сподели още Бойко Борисов.

По отношение на идния избор Борисов бе безапелационен, че всичко зависи от това дали президентът Румен Радев ще направи, тъй че да бъде почтен.

„ Има такава причина, уповавам се служебното държавно управление да се оправи “, добави той.

В Поморие водачът на ГЕРБ се срещна с група деца от най-засегнатите региони в Украйна, който са на детски лагер в града благодарение на Политическа партия ГЕРБ.

Борисов беседва и с представители на украинската общественост в региона и се разгласи за по-бърз завършек на войната в Украйна.

„ Агресията на Русия би трябвало да прекъсне неотложно. Затова сме и толкоз твърди в поддръжката към Украйна ", съобщи той.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР