За 29-те години, в които ДПС съществува, партията се превърна

...
За 29-те години, в които ДПС съществува, партията се превърна
Коментари Харесай

Октай: Май месец предсрочни избори и поредно взривоопасно управление БСП-ДПС

За 29-те години, в които Движение за права и свободи съществува, партията се трансформира в политически проводник на ползите на задкулисието, което бе основано с програмата на БКП/БСП . Това съобщи пред БНР някогашният заместник-председател на Движение за права и свободи Осман Октай във връзка 29-та годишнина от основаването на Движение за права и свободи, която е на следващия ден - 4 януари 2019 година.

" Най-важното, което може да се каже за ролята на Движение за права и свободи през тези 29 години, е, че е подвластна на програмата на задкулисието, което си сложи за цел БКП/БСП да не носи никаква отговорност за осъществените закононарушения както при промяната на имената, по този начин и през 100-годишното си битие на политическата сцена ", отсече Октай и добави, че Движение за права и свободи през годините се е трансформирала в крилото на " комунистическата партия " измежду мюсюлманското население в България.

По думите на Октай придвижването се е трансформирало в политически проводник на ползите на задкулисието и, " за жалост, след идването на Симеон и Национална движение „Симеон Втори" в България след 2001 година и с присъединяване на Движение за права и свободи до ден сегашен България се трансформира в страна на задкулисието ".

 Доган зове за програмен парламентарен кабинет
Доган зове за програмен парламентарен кабинет

Днес обществото и страната нямат потребност от предварителни парламентарни избори

Октай пояснява посланието на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган, в което Доган прикани за програмно държавно управление в страната. По думите на Октай това би означавало " всички дружно да управляваме страната и никой да не търси отговорност ".

С посланието си за взаимно програмно ръководство, Доган зачертава напълно политическия плурализъм, безапелационен бе още той.

" Вижте днешното ръководство - даже се възприема за обикновено съдружни сътрудници да имат стратегически разлики по разнообразни както външнополитически, по този начин и вътрешнополитически и стопански тематики. Това е в основата на разграждането на партийността и разликите сред партиите. И Доган най-нахално споделя - дайте всички дружно да управляваме страната за рисково бързо развиване и излизане от обстановката. Ами те самите я вкараха страната за тези 29 години, обслужвайки задкулисието ", натърти още някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи.

 Симеонов проучва Доган: Дръндарска кокошка просо сънува
Симеонов проучва Доган: Дръндарска кокошка просо сънува

Държавата си има кабинет, няма потребност от фантастични хипотези

Октай пояснява и че Ахмед Доган в никакъв случай не е напускал родната политическа сцена - отдръпването му в сараите и назначението на Местан и след това Карадайъ било опит партията да бъде направена по-приемлива в едно съдружно ръководство.

" Нямаше по какъв начин да стане целувката на Орлов мост сред Доган и Сергей Станишев , само че беше допустимо да стане сред Местан и Станишев. Това е пародията на политическата ни система в България и неслучайно толкоз ниско равнище имат политическите партии и обединения, тъй като са разобличени, че обслужва това задкулисие ", сподели още Октай.

Той предвижда, че през месец май 2019 година в страната ще се проведат предварителни парламентарни избори.

" Виждайки признаците на отмалялост и негативи, които носи ГЕРБ от това съдружно ръководство, по всяка възможност ще докара до обстановка самият Бойко Борисов, с цел да не загуби всевъзможни позиции за в бъдеще и да не изчезне като политическа групировка на прехода, да отиде на предварителни избори и тогава да влязат в Народното събрание три политически обединения. Аз съм уверен, че след тези избори ще има ръководство сред Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за следващ път, с най-малко 130 мандата - нещо, което ще взриви обществото ", пояснява Октай.

 Карадайъ: Държавата ни има потребност от водачи като Ахмед Доган
Карадайъ: Държавата ни има потребност от водачи като Ахмед Доган

Лидерът прикани систематичните партии да си свършат работата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР