За 25-тия тираж, който ще бъде проведен на 31 март,

...
За 25-тия тираж, който ще бъде проведен на 31 март,
Коментари Харесай

Колосално натрупване в тотализатора

За 25-тия тираж, който ще бъде извършен на 31 март, прогнозният джакпотът в играта " 6 от 49 " е 10 200 000 лв.. Талкова огромен джакпот не се е натрупвал в десетилетната история на тотализатора.

Не е изненада, че всеки постоянен участник елементарно ще помечтае тази галактическа сума и ще пусне фиш. Този сложен за изписване и сложен за харчене
джакпот ще притегли и интереса на хора, които до този миг са били скептични към опцията да станат тото-милионери.

Тук е мястото да отбележим, че и 119-те късметлии, които завоюваха
джакпоти, също не са вярвали, че това е допустимо да им се случи, само че то се случи - доста постоянно шансът разгромява и най-стройната логичност. Преди да бъдат направени проекти, защо би могла да бъде изхарчена облага от над 10 000 000 лв. е добре да се направи тактика, която да даде най-вече благоприятни условия за облаги.

Минималната композиция за присъединяване съдържа шест цифри и коства единствено 1,20 лв.. Технически видяно тя може да донесе шанс, за който да приказват най-малко 10 генерации напред. Повечето участници залагат с по шест цифри в четирите игрални области на фиша и това се е трансформирало в нещо като класика. По-високата октава на шанса, включва присъединяване със системи за цялостно съчетание. Особеното при тях е, че всяка композиция съдържа седем и повече цифри и по този метод шанса да бъдат познати печелившите цифри от съответния тираж се усилва прогресивно.

Подробна информация за всички типове
залози може да бъде получена от касиерите в тото пунктовете, като и на уеб страницата .

Всеки е наясно, че Спорт тото във всеки тираж раздава колосално количество облаги, само че още по-важно е, че част от всеки
залог отива за подкрепяне на българските просвета и спорт.

Залози за 25-я тираж, който ще бъде извършен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 31 март онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР