За 24 часа в Ловеч паднаха почти 50 литра на

...
За 24 часа в Ловеч паднаха почти 50 литра на
Коментари Харесай

Температурите се покачват до 22° следобед

За 24 часа в Ловеч паднаха съвсем 50 литра на кв. метър, което е повече от половината месечна норма за май. Днес ще вали по-слабо и на по-малко места. Ще остане прохладно и хладно за сезона с оптимални температури сред 15 и 18 градуса, в Североизточна България, където ще има и слънчеви часове, до 21° - 22°.

През нощта облачността над цялата страна ще намалее, само че в утринните часове тук-там видимостта ще е понижена от мъгла. Минималните температури на следващия ден ще бъдат от 9 до 15 градуса, оптималните сред 20° и 25°, малко по-ниски тук-там по Черноморието, където ще духа сдържан североизточен вятър. Ще доминира слънчево време, само че в следобедните часове ще има региони с валежи и гръмотевици.

В планините ще остане доста прохладно, с сдържан по високите елементи мощен североизточен вятър. И там, след слънчевото начало на деня, в следобедните часове тук-там ще превали дъжд, по върховете към момента сняг.

В събота и неделя температурите ще останат съвсем без смяна, а по-ветровито ще бъде в източната половина от страната.

Ще доминира слънчево време, само че още веднъж ще има региони със следобедни валежи, тук-там интензивни и съпроводени от гръмотевици.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР