За 24 часа са задържани още петима души за непристойни

...
За 24 часа са задържани още петима души за непристойни
Коментари Харесай

Задържаха още петима за расисткия скандал на мача България - Англия

За 24 часа са арестувани още петима души за непристойни дейности по време на футболната среща сред националните тимове на България и Англия, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Така досега са открити общо 16 души. Само на един прокуратурата е повдигнала обвиняване за безчинство.

Продължава издирването и на други участници с сходно държание, допълват от Министерство на вътрешните работи.
Съдът ще гледа мярката на 18-годишния юноша с обвиняване за безчинство след България-Англия Задържаният е осъждан и е в изпитателен период поради предходно наказване
Съдът ще гледа мярката за неотклонение на 18-годишния юноша, против който има повдигнато обвиняване за безчинство по време на мача.

Според прокуратурата младият мъж е направил дейности, които се отличават с извънреден цинизъм – употребявал неприлични жестове, отправил нацистки привет и предизвикал и по други способи футболистите, полицията и длъжностните лица.
Един с обвиняване след расистките провокации на мача с Англия Осем арестувани за непочтено държание няма да бъдат съдени
От началото на годината при осъществяване на футболни срещи на територията на София са арестувани общо 78 души. Спрямо 48 от тях са наложени насилствени административни ограничения, като 31 са със възбрана за посещаване на спортни мероприятия за период от 2 години и 1000 лв. санкция.

9 души имат наложена възбрана за 1 година и 1000 лв. санкция. Един е с 2-годишна възбрана и глоба от 60 часа публично потребен труд, а на един е наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия за период от 3 месеца, напомнят от Министерство на вътрешните работи.
Очакват се още арести на почитатели, провокирали расисткия скандал От полицията оповестиха през вчерашния ден, че са открити 15 от тях, търсят се още
Шестима от арестуваните са оправдани от съда. Спрямо 29 души са формирани бързи производства за владеене на опиати, а по отношение на един има формирано досъдебно произвеждане за безчинство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР