За 24 часа бяха регистрирани няколко тежки пътни произшествия с

...
За 24 часа бяха регистрирани няколко тежки пътни произшествия с
Коментари Харесай

Черна статистика по пътищата за 24 часа

За 24 часа бяха регистрирани няколко тежки пътни катастрофи с жертви в страната.
Мотоциклетист без брошура почина при тежка злополука край Монтана, а жена е с заплаха за живота. В понеделник на изхода на Монтана при кръстовище 54-годишен лидер направил маневра на завой и лишил преимущество на движещия се от Монтана в посока Лом мотоциклет, ръководен от недееспособен 39-годишен мъж. Мотоциклетистът е умрял на място. В резултат на удара пътуващите на задната седалка в автомобила 27-годишна жена и 9-годишният й наследник са получили пострадвания, като майката е с заплаха за живота, а момчето е с комоцио, без заплаха за живота.
66-годишен мъж е умрял при злополука на пътя сред Сандански и село Лиляново през вчерашния ден сутринта. По първична информация автомобил се е преобърнал в крайпътно дере.
Тежко е положението на всички потърпевши при  злополуката в понеделник вечерта на пътя Ботевград-Мездра в региона на село Новачене. Там цистерна с газ удари джип. Петима възрастни и 2 деца от джипа са тежко потърпевши и са настанени в " Пирогов " и болница " Света Анна " в София. Движението в региона на злополуката бе лимитирано в двете направления. Единият от потърпевшите е доктор. Той е с черепна контузия и политравма на гръдния панер, с фрактура на таза. През нощта са му направени две интервенции. Едното от потърпевшите деца е в относително положително положение, а другото е в тежко положение с политравми, с заплаха за живота, не е в кома, само че е на апаратна вентилация.
Пиян 17-годишен водач без брошура се заби в трафопост в Бургаско. Той е тестван за приложимост на алкохол и дрегерът е отчел 2,03 промила.
При тежък пътен случай през вчерашния ден заран на пътя Нови хан към Вакарел микробус се е завъртял на пътното платно и в него са се блъснали лек, след това и товарен автомобил. Водачът на буса е умрял на място, а пътничка до него е настанена в болнично заведение. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР