За 23-годишната Кристин Анджелика Дацеро от Филипините новогодишната нощ завършва

...
За 23-годишната Кристин Анджелика Дацеро от Филипините новогодишната нощ завършва
Коментари Харесай

ВИДЕО 18+ от последните минути живот на стюардесата, изнасилена от 11 души и умряла в адски мъки

За 23-годишната Кристин Анджелика Дацеро от Филипините новогодишната нощ приключва съдбовно.

Красавицата, която работи като стюардеса и има собствен блог в Инстаграм със 191 хиляди почитатели, взема решение да посрещне новата година в бляскав хотел в град Макати. Тя подвига ваучър, на който трябвало да участват трима мъже, само че броят им се нараснал доста.

На сутринта Кристин е открита в безсъзнание в хотелската си стая, а в болничното заведение излиза наяве, че е мъртва. В кръвта й е намерено огромно количество алкохол, а по тялото й - доста синини и следи от обезчестяване.



Причина за гибелта й е руптура на аортна аневризма, провокирана от огромното физическо натоварване и големите количества алкохол.

На всички 11 младежи, участвали на съдбовния ваучър, са повдигнати обвинявания в обезчестяване и ликвидиране, написа Daily Dot.

Междувременно полицията популяризира видео от камерите за видеонаблюдение от коридора пред стаята на Кристин, запечатали последните й мигове на този свят. От тях излиза наяве, че младата стюардеса се е забавлявала сносно.

Тя е облечена с къса рокля, а в стаята й не стопират да прииждат мъже.



Служители на хотела са се принудили да донесат спомагателен матрак.

Младата жена била толкоз пияна, че даже не можела да стои на крайници си. Вероятно точно тогава е била изнасилена брутално.

Полицията продължава да се пробва да възвърне какво тъкмо се е случило в новогодишната нощ. А майката на младата жена със сълзи на очи моли президента Родриго Дутерте да повлияе на следствието, с цел да може мистерията към варварската гибел на Кристин да бъде разплетена.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР