„За 2018-а година сме заделили 4 млн. лв., средства от

...
„За 2018-а година сме заделили 4 млн. лв., средства от
Коментари Харесай

НКЖИ задели 4 милиона лева за ремонт на гари

„ За 2018-а година сме заделили 4 млн. лева, средства от републиканския бюджет, с които ще довършваме стартирани планове от предходната година, ще се извършват и усъвършенствани капиталови планове. Това, което имаме намерение да осъществим, са: Долно Езерово, Ямбол, Айтос, Стамболийски и Шумен, като по-големи здания ". Това сподели в предаването „ Хоризонт за вас " инж. Тони Грозданов - началник на Отдел „ Изпълнение на стратегии с национално финансиране " в НКЖИ.

За положението на българските жп гари Грозданов сподели:

„ Със средствата, с които компанията разполага, с напъните, които поставя, смятам, че се оправя към този момент сполучливо, въпреки и постепенно. За страдание, това е развой, който непрекъснато би трябвало да бъде поддържан на едно високо равнище. Опитваме се и поставяме огромни старания да реализираме положителни резултати ".

„ Компанията стопанисва 298 гари, отговаряме и за доста огромен брой механически здания и пространства, които директно са ангажирани с употребата на железопътната инфраструктура ", сподели инж. Грозданов.

„ До момента отопляваме 57 от тях. Това са по-големите регионални градове. Предприемаме и спомагателни ограничения за повишение комфорта на пасажерите. За тази година сме подхванали дейности по още 40 такива здания, на които да обособим топли чакални ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР