За 20-та поредна година конкурсът Ideal Standard Баня на годината

...
За 20-та поредна година конкурсът Ideal Standard Баня на годината
Коментари Харесай

Наближава крайният срок за подаване на проекти в 20-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината

За 20-та поредна година състезанието Ideal Standard Баня на годината насочи предизвикателство към младите и одобрените експерти, работещите в областта на интериорния дизайн. В юбилейното издание те могат да подават планове в категориите „ 3D план с Atelier Collections “ и да представятосъществен план - баня в категорията „ Идеалната осъществена баня “.

Крайният период за подаване на плановете е 18 март. Организаторите на състезанието с неспокойствие чакат кои планове справедливо ще сграбчен премията „ Баня на годината “ на жури, медии и аудитория.



В състезанието могат да вземат участие архитекти, интериорни дизайнери, студенти, както и всеки, който има интерес към проектирането и обзавеждането на пространството баня. При оценката на плановете водещо за журито е спазването на критериите, с които би трябвало да е съгласуван всеки план. За да подадете плана си, е належащо да извършите регистрация на формалния уебсайт на състезанието: https://thebathroom.bg/s/banianagodinata/

Наградата за отличените на призовите места от жури, медии и аудитория ще посетят столицата на дизайна - Милано. На тридневен семинар с Роберто Паломба в дизайн центъра на Ideal Standard спечелилите ще бъдат отдадени в трендовете и ролята на дизайна на банята в живота на хората. Отличените на второ място ще посетят двудневен семинар в Ideal Standard Център за образование в Севлиево. Те ще бъдат отдадени в процеса на индустриализация на продуктите за баня, тънкостите в производството и ще се срещнат с огромна част от портфолиото на компанията. Авторите на плановете, класирани на трето място ще получат предметна премия – новаторската термостатна душ система ALU+ в цвят розе.

Още за премиите вижте на: https://thebathroom.bg/s/terms#awards

Създайте идеалната баня!

Изразете себе си посредством нея!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР