За 20 години извървяхме дълъг път в стремежът си да

...
За 20 години извървяхме дълъг път в стремежът си да
Коментари Харесай

За 20 години МЕТРО инвестира над 400 млн.лв. в България

" За 20 години извървяхме дълъг път в стремежът си да бъдем все по-близо до нашите професионални клиенти. Успяхме да превърнем нашите 11 магазина в място, където над 400 000 клиента получават достъп под един покрив до необятен подбор от от над 40 000 хранителни и нехранителни продукта от България и от целия свят. Конкурентни цени с обезпечено качество притеглят нови и нови клиенти. Успяхме да помогнем на доста местни производители да развият своя бизнес освен на локалните, само че и на европейските пазари. Положихме изпитание и в друго направление – получихме премията " Топ шеф в България “, която е в следствие от устрема ни да сътворяваме все по-добра работна среда за нашите екипи, които всекидневно обслужват нашите клиенти. И гордо можем да заявим, че както и преди 20 години, по този начин и през днешния ден, ние не работим за себе си, а за хилядите наши клиенти в страната. Това е нашето заричане и ангажимент и за идващите 20 години. Минимум 20. Чести празник на МЕТРО България и метро Варна! “, сподели на тържествената гала през днешния ден шефът на МЕТРО Варна Пламен Вълев.

Точно преди 20 години, на 18 март 2019 година МЕТРО отваря своите първи 2 магазина в София и Пловдив, с цел да постави началото на модерната търговия в България и поддържа триумфа на хиляди български самостоятелни бизнесмени.

За 20 години, най-големият търговец на едро в България, трансформира непознати преди търговски практики в нормално всекидневие като промоционална поща, офертите с търговски отстъпки, потребителските карти, баркодът върху опаковката, отбраната на потребителските права.

Инвестициите на компанията в България надвишават 400 милиона лв..

МЕТРО разполага с най-широкия подбор от над 1100 български и чуждестранни червени и бели виновност от Стария и Новия свят. МЕТРО София е оазисът на феновете на обичайната и крафт бира с подбор от над 140 разнообразни марки от над 22 страни. Повече от 3000 български и задгранични млечни артикули обезпечават качеството и усета, по този начин нужни за кухнята на всяка пицария или ресторант. Модерните ни Био отдели оферират необятен подбор от 100% биосертифицирани артикули. Близо 60 типа 100% чист български мед могат да бъдат открити на рафта във всеки магазин.

Иновациите постоянно са били в основата на триумфа на МЕТРО. През 2002 година компанията отваря първите в България рибни отдели, в които посредством неповторима хладилна верига, над 90 типа риба и морски блага от международния океан доближават до кухнята на българските началник готвачи и до трапезата на феновете на морската храна.

Над 400 български фермери доставят непосредствено магазините на МЕТРО с плодовете на българската земя, с цел да обезпечат качество, усет и необикновено преживяване за гостите на българските заведения за хранене - на море или на планина. Ефективна система за доставки доставя клиентите на компанията с определената от тях стока до самата врата на техния магазин, хотел или ресторант.

За втора поредна година МЕТРО получава признанието " Топ шеф на България “ вследствие на устрема си да предложи по-добра работна среда за екипа, който ежедневно се грижи за клиентите на компанията. Като част от METRO Group МЕТРО стана водач измежду международните търговци в показателя за стабилно развиване на Dow Jones.

Повече вижте във видеото!

 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР